Vacatures: ervaren specialisten bij TMG

21 augustus 2012, 07:10

Gezocht: SEO specialist, conversiespecialist en webanalist

Om de ambitie ten aanzien van groei en omzet van digitale activiteiten te realiseren willen wij onze online expertise verder op- en uitbouwen. Dit betekent dat we het relatief nieuwe team, bestaande uit Online Marketing Manager met 3 fulltime en 2 parttime specialisten, willen uitbreiden met ervaren specialisten, zijnde

(MEDIOR) SEO SPECIALIST TELEGRAAF.NL, CONVERSIESPECIALIST TELEGRAAF.NL & WEBANALIST TELEGRAAF.NL

Deel jij graag jou kennis met collega’s en ben jij een gedreven, zelfstandige en enthousiaste online specialist en ben je bekend met de trends en ontwikkelingen binnen online en binnen je specialisme, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons kan je een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en de op- en uitbouw van ons online expertise team voor Telegraaf.nl en mogelijk op termijn ook voor meer online titels binnen de Telegraaf Media Groep.

Telegraaf.nl is het meest actuele en grootste nieuwsportaal van Nederland. Het binnenlands, buitenlands, financieel en sportnieuws wordt op de voet gevolgd. De aan het Telegraafnetwerk verbonden channels zijn onder andere Telegraaf.nl, DFT.nl, Overgeld.nl, Prive.nl, VROUW.nl, Telesport.nl, Reiskrant.nl.

Geïnteresseerd?

Ga voor de volledige vacatureteksten en om te solliciteren naar www.tmg.nl/werkenbij.

Zoek op vacaturenummer 0876 voor SEO specialist , 0877 voor conversie specialist en 0878 voor Webanalist.

Voor vragen kun je contact opnemen met Yoon Sterkenburg, Manager Online Marketing & Analytics Telegraaf.nl telefoon 06-83625947.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!