Vacature: Online Productmanagers bij Telegraaf Media Groep

27 november 2012, 06:15

ONLINE ENERGY PROGRAM

Het Online Energy Program heeft als taak om op basis van strategische inzichten innovatieve producten te realiseren bij verschillende bedrijfsonderdelen van TMG. Het team is halverwege 2011 van start gegaan met drie online productmanagers en wil verder investeren door het team uit te breiden naar zes online productmanagers, die zich verder ontwikkelen tot online specialisten of managers van de toekomst. Wij zijn daarom op zoek naar gedreven:

ONLINE PRODUCTMANAGERS

-ambitieus, ondernemend, innovatief, resultaatgericht-

Als deelnemer aan het Online Energy Program werk je gedurende twee jaar aan verschillende innovatieve projecten bij wisselende merken waarbij je je kennis en vaardigheden op meerdere gebieden kunt vergroten. De projecten zijn altijd gericht op de digitale wereld. Je ontwikkelt en realiseert nieuwe concepten, die je ook daadwerkelijk in de markt zet. Daarbij word je ondersteund met een inspirerend ontwikkelingsprogramma en word je gecoacht door directie/senior management. Na het doorlopen van het Online Energy Program heb je jouw online kennis en ervaring sterk uitgebreid en ben je een online specialist of verantwoordelijk voor één van onze titels.

‘In korte tijd leer je vele onderdelen van TMG kennen, waardoor je snel ontdekt waar de kansen liggen en waar jij van toegevoegde waarde kan zijn. – Rudie Heinen’

‘Van een opdracht bij E-commerce naar een opdracht bij Online Sales, de variatie en uitdaging is enorm! – Rudie Heinen’

Jouw profiel

• Relevante afgeronde HBO of WO opleiding

• Minimaal drie jaar ervaring met productontwikkeling in een online omgeving

• Gedreven, flexibel, creatief en communicatief vaardig

• Aantoonbare affiniteit met online-ondernemerschap

• Kennis van -en passie voor digitale media en een duidelijke visie op het (toekomstig) medialandschap

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en kan jij daarnaast in concepten denken en ben je in staat deze te implementeren? Dan bieden wij jou een unieke baan met een goed salaris, een smartphone, een variabel beloningscomponent en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Reageer snel op http://corporate.tmg.nl/nl/werken-bij-tmg/vacature/online-productmanagers

Voor meer informatie neem contact op met Marlies van der Greft, HR Adviseur op 020 585 5442.

Deelnemers van Online Energy:

Rudie Heinen, zie ook linkedin profiel,

Koen Droste, zie ook linkedin profiel,

Axel Kenninck, zie ook linkedin profiel.

Aanvullende informatie

Standplaats focus op regio Amsterdam

Over TMG…

TMG is een beursgenoteerde, onafhankelijke multimedia groep, actief op het gebied van dagbladen, websites, mobiele apps, radio, TV, tijdschriften, puzzel- en huis-aan-huisbladen. TMG behoort tot de grootste Nederlandse mediagroepen en legt de komende jaren de focus op drie platformen: Online, Print en Radio. Online titels zijn o.a. Telegraaf.nl, Dichtbij.nl, Hyves, Dumpert.nl, Relatieplanet.nl, Speurders.nl, Geenstijl.nl, Bohil Media, Moviebites en Habbo. Binnen TMG zijn de online activiteiten gebundeld en worden de merken ondersteund door expertise-afdelingen als Automated Sales, Online Marketing en Product Development. Voor de komende jaren zijn er ambitieuze doelen gesteld. Innovatie en snelle groei – zowel autonoom als door middel van acquisities – zijn daarbij de sleutelwoorden. Uitgangspunten zijn flexibiliteit, innovatie, teamwork en ondernemerschap.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!