VAC: Business Developer ilse.nl

17 juli 2006, 09:16

logo ilseNa een periode van relatieve stilte rondom ilse.nl is er vanuit ilse media hernieuwde aandacht voor het merk en de zoekdienst. Er wordt een team gevormd met als doel ilse.nl opnieuw te positioneren als de zoekdienst voor Nederland. Breder dan alleen websearch, en dichter bij de behoeftes van Nederlandse eindgebruikers, content publishers en adverteerders. We zijn er van overtuigd dat er behoefte is aan een brede Nederlandse zoekdienst welke de veelzijdigheid van het gebruik van internet in het dagelijks leven ondersteunt.

Voor deze hernieuwde focus op ilse.nl als de zoekdienst voor Nederland zijn wij op zoek naar een Business Developer (fulltime functie).

Meer over de achtergrond van de nieuwe plannen voor ilse is te lezen op http://ilse.web-log.nl .

Werkzaamheden:

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het uitdenken en implementeren van nieuwe business modellen rondom de ilse zoekdienst. Je bepaalt samen met de product manager de visie, strategie en het beleid richting partners. Het is jouw taak nieuwe proposities te formuleren, samenwerkingen vorm te geven en de implementaties daarvan binnen het ilse media netwerk te optimaliseren. Op basis van jouw actuele kennis van ontwikkelingen en spelers in de markt van zoekdiensten werk je proactief mee aan de productontwikkeling en het verbeteren van onze dienstverlening.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nils Rooijmans, manager ilse.nl, bereikbaar op 020-840 45 00.

Interesse?

Zie de vacature en mail naar vacatures@ilsemedia.nl

Vertical Search • Pasta • Artificial Intelligence • TRX850 • Emergence • High Tech Soul • Sports

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!