Uniek in Nederland: volledig vrouwelijke line-up bij Digital Analytics Congres op 8 oktober! #adv

MOA
25 september 2019, 11:25

Kom naar het 4e Digital Analytics Congres en ontdek onze fantastische line-up met alleen maar vrouwelijke sprekers! Onder aanvoering van dagvoorzitter Laure van Ravensberg (Women in Analytics) belooft het een zeer memorabele editie te worden waar kennisdeling, netwerken en (f)empowerment centraal staan.

Met verrassende internationale keynotes als Krista Seiden, Prolet Miteva en Felienne Hermans. (Zij laten zien dat vrouwen zeker hun mannetje staan binnen het Digital Analytics-vakgebied.) Leer alles over de laatste Google Analytics updates, ITP, personaliseren, custom task hacks, en CRO. Verrijk je netwerk en laat je inspireren door de hands-on cases van Nederlandse topbedrijven.

Zorg dat je erbij bent en bestel nu je ticket!

#dac19 #womeninanalytics

Gebruik promotiecode MARKETINGFACTS en ontvang €50,- korting!

De MOA is hét Nederlandse Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics. De wereld van marketing insights, onderzoek en analytics is voortdurend in ontwikkeling. Organisaties gaan over op nieuwe manieren van werken, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en ook de juridische aspecten van privacy en onderzoek staan niet stil. Dit zorgt voor talloze strategische, tactische en organisatorische uitdagingen op het gebied van insights en analytics. Het MOA Expertise Center heeft dé kennis en expertise in huis om deze uitdagingen aan te gaan.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!