Nuon experimenteert met weblog?

11 juni 2005, 08:12

De weblog www.nuduurzaam.nl verhaalt over duurzame energie, en doet dit heel aardig. Ondanks het feit dat de site nergens expliciet naar NUON verwijst (op 1 link na), en ook NUON in geen enkele tekst wordt genoemd, lijkt het er op basis van de looks verdacht veel op dat ook NUON het experiment is aangegaan. Wat blijkt: de site is geregistreerd door een werkneemster van N=5, een bureau dat flink wat werk voor NUON verzet. Goed initiatief!

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

8 Reacties

  media

  Bernice, je bent me net voor. Ik volg het project van Nuon al een tijd en had er de komende week een artikel over willen schrijven 😉

  Nuon is inderdaad enige tijd geleden gestart met een blog over duurzame energie. Het is een experiment om ervaring op te doen met het medium blogs. Op de webblog worden artikelen geplaatst die interessant kunnen zijn voor de Nederlandse consument. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat alleen nieuws over Nuon wordt geplaatst. De weblog wordt op dit moment bijgehouden door een student. De komende periode wordt bekeken of de blog een toegevoegde waarde heeft voor Nuon en haar klanten aldus de iniatiefnemers (die zich hier wellicht nog wel zullen melden).


  11 juni 2005 om 08:28
  Bernice

  Heb je lekker een uurtje vrij deze week 😉


  11 juni 2005 om 08:33
  Hans Mestrum

  Mooi initiatief en ziet er interessant uit. Ga het ook eens een tijdje volgen. Lijkt op wat we bij Tulip met mijn blog doen. Meer een venster bieden op de wereld dan een reclamezuil zijn.


  11 juni 2005 om 09:23
  fwillekens

  @ Marco, Bernice, Hans

  Ongelooflijk interessante case. En, hoe loopt dit ? Ze zijn nu al meer dan 6 maanden bezig. Iemand een idee ?


  21 september 2005 om 09:31
  fwillekens

  Ik zie nu pas dat de laatste entry dateert van 17 juli. Is het daar geëindigd?


  21 september 2005 om 09:33
  media

  De weblog is opgezet en bijgehouden door studenten voor zover ik weet en 17 juli zullen ze wel vakantie hebben gekregen 😉

  Ik zal eens vragen wat de status is van dit project.


  21 september 2005 om 10:03
  fwillekens

  @ Vincent,

  Hey, inderdaad ook een leuke weblog met een interessant thema. Zoals deze case aantoont : weblogs kunnen een effectieve manier zijn voor bedrijven om extra’s te halen uit hun sponsoring-investeringen.

  @ Marco,

  Ik ben benieuwd of ze activiteit zullen hernemen.


  22 september 2005 om 07:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!