Kortler vs Marketing Bloggers

27 april 2005, 03:45

image

Philip Kotler’s nieuwste book ‘According to Kotler’ wordt op Brand Autopsy op een aardige manier onder de loupe genomen. Kotler geeft in zijn boek antwoord op een aantal vragen. Brand Autopsy legt dezelfde vragen in een aantal postings voor aan Marketing bloggers met als aftrap “Are the 4Ps still a useful framework for marketing decision making?”

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Igor

    De -P- van plaats is met de wereldwijde doorbraak van internet inmiddels wel redelijk achterhaald… zou je haast denken 😉


    27 april 2005 om 22:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!