Jouw Google AdWords campagne kan beter #ADV

7 april 2015, 12:30

Vraag een gratis quickscan aan en je weet hoe

Wist je dat er 90% kans is dat je campagne meer rendement kan opleveren, vaak met hetzelfde budget? Dat is onze ervaring op basis van de honderden campagnes die wij de afgelopen jaren hebben beheerd.

Google waardeert ons rendementsinzicht met een 9,6 als beoordeling. De aanbevelingen uit de gratis quickscan die we aanbieden, leiden namelijk vrijwel altijd tot betere resultaten. En als je huidige campagne al perfect is, krijg je van ons een dinercheque van 50 euro. Zo sportief zijn we dan ook wel weer.

Duidelijke taal en concrete adviezen

Vraag bij ons direct een uitgebreide Google AdWords quickscan aan en profiteer van onze concrete adviezen in begrijpelijke taal. Bekijk een voorbeeld van een quickscan en je ziet meteen het soort tips dat je mag verwachten. Waar wacht je nog op?

Eerlijkheid staat voorop

We zeggen je vast eerlijk dat je minimaal € 750 Google AdWords mediabudget per maand moet inzetten om écht een verschil te kunnen maken. Bij lagere budgetten heeft het geen zin om een quickscan uit te voeren. Werk je bij een collegabureau en wil je ons als second opinion gebruiken? Dat mag, maar dan zetten we niet deze quickscan in. Tot slot: maximaal één quickscan per organisatie en/of Google AdWords account.

Team Nijhuis is een bureau voor merkcommunicatie met een sterke focus op online marketing. Het bureau heeft ruim 40 jaar ervaring met marketing & communicatie (opgericht in 1973). Met een team van 30+ vakspecialisten werkt het bureau voor 100+ tevreden klanten. Zowel internationaal-, nationaal- en lokaal georiënteerde organisaties (B2B & B2C). Als Google partner met een 9.6 en drager van de titel 'Google Succes Story 2013' behoort Team Nijhuis tot de top 5 van Nederlandse Google AdWords bureaus.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!