eBay binnenkort op Amerikaanse tv

24 januari 2003, 10:34

Internetveilinggigant eBay werkt samen met Sony Pictures Television aan een op de veiling ge?nspireerde tv-show. Het programma verschijnt naar verwachting in de tweede helft van dit jaar op de Amerikaanse televisie.

eBay-TV krijgt een magazine-achtige uitstraling. Het ??n uur durende programma zal een mix zijn van bestaand tv-programma’s als ‘Entertainment Tonight’, ‘Ripley’s Believe it or Not’ en de ‘Antiques Roadshow’. Live veilingen zullen niet in het programma voorkomen. Wel worden op eBay aangeboden artikelen in het programma besproken.

Om stations warm te maken om de show uit te zenden krijgen de tv-stations commissie voor het aanbrengen van nieuwe gebruikers van eBay en voor verkochte artikelen.

Bron: telegraaf.nl

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!