Advertorial: Laat je verleiden door de handzame kwaliteit van de LUMIX GF3 lichtgewicht camera

30 november 2011, 09:00

Waar je ook bent, de LUMIX GF3 verleidt je op elk moment tot het maken van prachtige foto’s. Deze compacte lichtgewicht systeemcamera geeft je de mogelijkheid om je inspiratie op elk moment om te zetten in blijvende herinneringen. Zo heeft de Panasonic LUMIX GF3 een Touch LCD, waarmee je op een eenvoudige manier de mooiste foto’s van hoogwaardige kwaliteit maakt. Met één druk op de knop kun je bovendien filmen in Full HD. Zo compact, dat je hem nooit meer hoeft te missen.

De ultieme vorm van gebruiksvriendelijkheid

Het bedienen van de DMC-GF3 gebeurt in een handomdraai; je raakt het belangrijkste onderwerp aan op het LCD scherm en de camera stelt direct de focus en belichting optimaal in. Desgewenst maakt de camera zelfs direct een foto. Met nog een druk op het scherm blader je vervolgens door al je mooie foto’s. Het nieuwe draaiwiel maakt bediening via het menu nog sneller en eenvoudiger.

Filmen in Full HD

Ben je de trotse eigenaar van een DMC-GF3, dan is het meenemen van een videocamera niet meer nodig. De LUMIX GF3 filmt namelijk in Full High Definition 1080/50i (25p) met continu autofocus. De haarscherpe opnames met Full HD beeldkwaliteit in combinatie met de ingebouwde Dolby Digital® Creator microfoon brengt elke video-opname opnieuw tot leven.

Flitsend in elke omstandigheid

Foto’s van een etentje bij kaarslicht, van een feestavond of een portret met tegenlicht: allemaal momenten waarbij een flitser onmisbaar is. De DMC-GF3 is voorzien van een ingebouwde flitser zodat je nooit verlegen zit om licht. Door het beweegbare pop-up systeem flits je direct voor de meest creatieve opnames.

iA Plus, maakt fotograferen makkelijker

iA Plus is dé uitkomst voor iedereen die begint in de wereld van fotografie of graag snel een perfecte foto wil maken. Nieuw is de aanraakgevoelige bedieningsbalk waarmee je eenvoudig scherptediepte, helderheid en kleurbalans aanpast. Beweeg met je vinger over de balk en zie de verandering direct op het scherm. iA: de functie die zelf nadenkt.

De ultieme combinatie

De DMC-GF3 is tevens verkrijgbaar in combinatie met de nieuwe 14-42 mm Power Zoom lens. Deze uitvoering combineert het bereik van een standaard lens en het formaat van een pancakelens met de ultra compacte DMC-GF3.

Meer informatie en volledige specificaties vind je op www.panasonic.nl.

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!