Vacature: Corporate online marketeer bij Effectory

14 juli 2011, 04:00

Op zoek naar ruimte voor je (online) marketing visie?
 
Effectory biedt organisaties inzicht in hun medewerkers, klanten en prestaties. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties, zowel de top van het bedrijfsleven als non-profitinstellingen, welke factoren bepalend zijn voor hun succes.
Wil jij:

 • Aan de slag bij de absolute marktleider op het gebied van medewerkers- en klantenonderzoek?
 • Ons ‘top of the bill’ marketing beleid bepalen, met serieuze budgetten?
 • Forse groei en ambities verwezenlijken?
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit?
 • In hartje Amsterdam werken?
 • Samenwerken met een fantastisch team van 150 energieke, hoogopgeleide collega’s?

Onze functie:
 
Jij bent eindverantwoordelijk om samen met het marketing team voor één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland het marketingbeleid te bepalen. Je krijgt daarbij te maken met producten die ver boven de markt uitsteken. Jouw opdracht is om er voor te zorgen dat we nummer één in de markt blijven en onze concurrenten voor blijven. Dat doe je samen met het corporate marketing team en de 5 marketeers in onze brancheteams. Een enthousiaste club professionals die kunnen aanpakken en willen meedenken.
  Je hebt uiteraard kennis en ervaring nodig van de diverse traditionele én vooral ook nieuwe marketinginstrumenten (direct marketing, online marketing, advertising et cetera). Met de juiste invulling van de marketingmix zorg je ervoor, dat onze doelgroep enthousiast raakt. Samen met het marketingteam voer je de marketingmix uit, waarbij jij de hoofdlijnen bewaakt.
  Jouw enthousiasme en creativiteit zijn belangrijk in deze functie. Je volgt mark(e)t(ing)ontwikkelingen op de voet. De resultaten uit de marketingmix zijn goed meetbaar. Het succes van onze marketing activiteiten zie je daardoor direct terug. Je ziet waar je kan verbeteren en ontwikkelen. Kwaliteit, duurzaamheid, originaliteit en resultaat staan voorop bij de marketingacties en marketingprojecten.
Het betreft een full-time functie (36-40 uur per week), waarbij je deel uitmaakt van het corporate marketing team.
Ben jij onze ideale kandidaat?

 • Je hebt na je VWO een relevante opleiding afgerond op universitair niveau; bij voorkeur in de Bedrijfskunde en/ of Marketingrichting.
 • Je hebt enkele jaren succesvolle ervaring in een gelijkwaardige functie.
 • Je hebt sterke en aantoonbare ervaring op gebied van online marketing.
 • Je bent bekend met de gehele marketing mix en de mogelijke marketinginstrumenten. En houd ervan voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe instrumenten.
 • Je bent enthousiast, creatief, innovatief en kritisch.
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
 • Je hebt affiniteit met klantenonderzoek en medewerkeronderzoek.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie. Vul hieronder je gegevens in of mail je motivatiebrief en C.V. naar werken@effectory.nl t.a.v. Femke Urlings of Maaike Vos. Je ontvangt altijd een reactie.
Bedrijfsprofiel
Effectory biedt organisaties inzicht in hun medewerkers, klanten en prestaties. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties, zowel de top van het bedrijfsleven als non-profitinstellingen, welke factoren bepalend zijn voor hun
succes. Wij zijn de grootste Europese speler op het gebied van medewerkersonderzoeken. Sinds onze oprichting in 1996 zijn we uitgegroeid tot een leidende speler binnen Europa op het gebied van management informatie. Onze heldere rapporten worden in de directiekamers van de grootste bedrijven in Nederland gebruikt, maar zijn ook op andere niveaus binnen de organisatie uitstekend inzetbaar. 
Onze diensten zijn onder te verdelen in drie takken:

 • Medewerkersonderzoek
 • Klantenonderzoek
 • Intern klantenonderzoek 

Krachtige groei Effectory bestaat sinds 1996 en is sindsdien ieder jaar fors gegroeid. Het geheim van ons succes? Zowel de talenten van onze medewerkers als onze producten steken ver uit boven de rest van de markt. Ook voor de komende jaren zetten we in op forse expansie.
Een bedrijf met een bijzondere sfeer
Effectory is een jong bedrijf in het hart van Amsterdam met ruim 150 medewerkers die vrijwel allemaal tussen de 25 en 40 jaar oud zijn. Hoog opgeleide professionals en unieke persoonlijkheden. We werken hard en met veel plezier en passie voor onze klanten.
Eén stap in ons pand aan het Singel is genoeg om de bijzondere sfeer binnen Effectory te ervaren. Geen dag is hetzelfde. Naast het werk is er volop aandacht voor ontspanning en tijdens de gezamenlijke lunch op ons heerlijke dakterras genieten we in de zomermaanden van één van de mooiste uitzichten van Amsterdam.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!