Vacature: Online Salesmanager B2C bij NS Hispeed

17 maart 2011, 06:23

Referentie nr.: NSI0065

Provincie: Noord Holland

Plaats: Amsterdam

Vacaturetype: Professional

Werkveld: Marketing & Sales

Opleidingsniveau: HBO

Functie

Als Online Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, inrichten en de operationele performance van het online verkoopkanaal voor internationale treinreizen. Je bent sterk gericht op gebruiksvriendelijkheid van de site alsmede een hoge conversiegraad. Je voert constant verbeteringen door waardoor NS Hispeed een van de beste onlineshops in Nederland heeft. Je gebruikt inzichten van klanten en andere stakeholders om verbeteringen te identificeren en door te voeren. Daarnaast ben je de interne aanjager om online verkoop te promoten. Naast het optimaliseren van het onlinekanaal zorg je ook voor een optimale afstemming met andere verkoopkanalen zodat een maximale opbrengst ontstaat. Je hebt een sterke commerciele drive.

Wij vragen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over een afgeronde HBO opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring in een online salesomgeving waarbij je verantwoordelijk geweest bent voor sales(optimalisatie). Als persoon zijnde ben je analytisch, resultaatgericht en weet je je jouw omgeving op de juiste manier te beinvloeden.

Bedrijfsonderdeel

NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en omvat NS Internationaal en het jonge HSA (High Speed Alliance), NS Hispeed vervoert jaarlijks miljoenen klanten naar o.a. België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Om deze klanten een aangename reis te bieden, zetten 500 medewerkers van NS Hispeed zich iedere dag in. NS Hispeed heeft een missie: het bieden van een excellent treinproduct dat qua prijs, snelheid, frequentie en comfort kan concurreren met andere vormen van vervoer op afstanden tot 800 km. NS Hispeed werkt met Railteam, het nieuwe internationale samenwerkingsverband, aan de voorbereidingen voor de komst van de nieuwe hogesnelheidstrein en het aan elkaar knopen van alle hogesnelheidstreinen in Europa

Wij bieden

Werken bij NS Hispeed betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken en processen een belangrijke rol spelen. Het is boeiend en biedt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. NS kent een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, zoals als een 36-urige werkweek, gratis treinkaart en een goede pensioenregeling. Inschaling is op basis van je leeftijd en relevantie werkervaring. NS Hispeed is gevestigd op het Centraal Station van Amsterdam.

Sollicitaties ontvangen wij graag via onze carrieresite: www.werkenbijns.nl voorzien van CV en motivatiebrief (directe link). Wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Sandor Snoeren (Corporate Recruiter) via het e-mailadres: {encode=”sandor.snoeren@ns.nl” title=”sandor.snoeren@ns.nl”} of via het telefoonnummer: 06 – 20 27 71 54.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentietekst wordt absoluut niet op prijs gesteld!

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!