Weekoverzicht Webanalisten (79): Terugblikken en voorspellen

12 januari 2010, 08:53

Webanalisten zoeken websiteAan het begin van 2009 heb ik (samen met enkele lezers) mijn verwachting uitgesproken met betrekking tot webanalytics in 2009. Nu zal ik bekijken of er iets van deze voorspellingen is uitgekomen. Dit is natuurlijk vrij subjectief, omdat ik niet weet welke ontwikkelingen zich binnen andere bedrijven hebben voorgedaan, maar er zaten enkele goede voorspellingen (zoals de ontwikkelingen van Google Analytics en de discussie rondom privacy), maar ook enkele missers tussen (zoals een volledige integratie van analytics en CMS). Daarnaast is natuurlijk de vraag: wat gaat er gebeuren in 2010? Dit komt volgende week aan bod, maar ik wil jullie wel al vragen om je eigen voorspellingen achter te laten.

Wekelijks geeft Webanalisten.nl hier op Marketingfacts.nl een samenvatting van het belangrijkste nieuws op haar website. Webanalisten.nl bevat informatie en praktijktips uit de webanalyse en marketing optimalisatie wereld. Webanalisten.nl informeert je niet over hoe je bezoekers naar je website krijgt, maar juist hoe je zorgt dat je (meer) waarde uit het bezoek haalt! Door deze wekelijkse samenvatting van belangrijkste artikelen blijf je ook via Marketingfacts.nl op de hoogte.

Webanalisten.nl is sinds 2008 aanwezig op internet als platform voor online analyse en optimalisatie. Meer dan 40 gastauteurs schrijven wekelijks over hun praktijkervaringen met ons mooie vakgebied. 2 wekelijks wordt hier op marketingfacts.nl een samenvatting van geplaatst.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!