DSB The Movie: Trailer en Logo

DSB The Movie: Trailer en Logo

Het crowdsourcing project DSBthemovie.nl draait op volle toeren. Er is een trailer gemaakt door Pepijn Borgwat/Haakon Niewold (videoproductie) en Miguel Vasconcellos (muziek en geluidseffecten). Je ziet hem hierboven, erg gaaf. In deze trailer vind je ook het winnende logo van de logo-wedstrijd van Stefan Roelfsema.

De logo-wedstrijd

Het logo is ontworpen door Stefan Roelfsema, hij is vormgever/Webdesigner bij DBRM Reclamemakers. Het onderstaande logo won met 293 stemmen en een gemiddeld cijfer van 3.75 (van de vijf).

{title}

Het script

Nu het logo er is, de teaser bestaat, is het zaak om de karakterlijst uit te werken en een script te schrijven. Jan Willem Alphenaar heeft overleg gehad met een drietal coördinatoren voor het script. Andy Hoek, Hein Voorwinde en Maarten van Krimpen gaan dit op zich nemen. Er komt een forum waar iedereen helemaal los kan gaan. Daarover later meer.

EditieNL

Vorige week woensdag kwam EditieNL langs op het Marketingfacts kantoor in Arnhem. Uiteindelijk is het een item geworden van iets langer dan 3 minuten. Rutger Docter van CreativeCrowds werd geïnterviewd als expert, al met al een mooi item:

Lekker kort en krachtig. Het volledige interview met Jan Willem vind je hier:

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.