Vacature: Senior Online Marketing Specialist bij Blue Mango Interactive

2 juni 2009, 04:22

{title}Blue Mango Interactive in Eindhoven is momenteel op zoek naar een enthousiaste online marketing specialist ter versterking van het huidige team van internet marketeers!

Lijkt het je leuk bij het meest vooruitstrevende online marketing bedrijf van Nederland te werken, voor alléén echte grote klanten zoals Vodafone, Ditzo, ASR Nederland of Typhone/ThePhonehouse?

Heb je échte kennis van het internet of online marketing? Is een baan met als uitvalsbasis Eindhoven, dé technologie hoofdstad van Nederland, iets voor jou? Woon je in het midden of zuiden van Nederland en kun je ’s-ochtends je tijd ook beter besteden dan in de file op de A2 richting de Randstad te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is Blue Mango Interactive?

Vandaag de dag neemt Blue Mango Interactive met een hecht team van 35+ bevlogen online marketing fanaten een kleine groep opdrachtgevers voor meerdere jaren bij de hand. Samen zetten we de online strategie op de rails. Het is een nauw luisterend samenspel waarbij de online specialismen, de nieuwste technologieën en de online media zorgvuldig worden gedirigeerd. Blue Mango Interactive is actief op drie vlakken: marketing, creatie en IT. Per pijler is een team van specialisten aan de slag; elk van hen loopt voorop qua kennis en ervaring binnen het eigen vakgebied. Zo worden niet alleen alle elementen uit de online marketingmix bediend door de (online) marketingtak, maar ontstaat ook de mogelijkheid om vormgeving en technische projecten in-house te realiseren..

Functie omschrijving

Blue Mango Interactive gelooft in de synergie tussen verschillende online media. Wij denken dat het niet mogelijk is om deze synergie maximaal te benutten als je niet aan alle touwtjes kan trekken. Wij verzorgen daarom ook voor al onze klanten de volledige online marketing strategie. Als Senior Online Marketing Specialist fungeer je als project/account manager en coördineer je tussen de afdelingen Marketing, Design en IT. Je hebt een rugzak vol jarenlange online marketing ervaring en hebt een uitgesproken gefundeerde mening over online business. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kunt 80% van hun vragen inhoudelijk beantwoorden, voor de overige 20% vertrouw je op je specialistische achterban.

Werkzaamheden

 • Online marketing consultancy
 • Je maakt strategische mediaplannen en voert de onderhandelingen met uitgevers.
 • Bedenken en initiëren van campagnes en creatives
 • Inzetten van de vergaarde klantenkennis voor marketing campagnes
 • Adviseren en ondersteunen van collega’s en externe partners met betrekking tot de toepassingsmogelijkheden van online marketing
 • Je kent je weg in de wereld van online marketing en bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op dit gebied
 • Ondersteunen van management bij het uitzetten van de lange termijn strategie

Functie profiel

 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring in online marketing of internet
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Leidinggevende werkervaring is een pre
 • Passie voor e-commerce en bent breed geïnteresseerd in het vakgebied marketing
 • Commercieel en resultaatgericht

Wat biedt Blue Mango Interactive?

 • Een informele, positief ingestelde organisatie met ruime groeimogelijkheden
 • Je brengt je carrière in een stroomversnelling door de voorsprong van Blue Mango Interactive op de meeste spelers in de markt
 • Prima arbeidsvoorwaarden

Interesse in deze functie?

Wil je ook meegroeien met Blue Mango Interactive in een uitdagende baan? Stuur dan een e-mail met daarin je CV en motivatie naar {encode=”vacatures@bluemango.nl” title=”vacatures@bluemango.nl”} of neem contact op met Carly Swinkels via 040 – 235 21 10.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!