VAC: MeMo2 zoekt (Medior) Media Researcher

7 februari 2008, 17:23

MeMo2 zoekt (Medior) Media ResearcherOp zoek naar een interessante baan in de mediawereld met bijzonder goede doorgroei mogelijkheden? Grijp dan nu je kans!

MeMo² is een onafhankelijk Nederlands onderzoeks- en consultingbureau wat zich richt op het inzichtelijk maken en verbeteren van crossmediale reclame effectiviteit. Wij zoeken momenteel een nieuwe collega die diepe interesse heeft in de werking van Media&Marketing en zich als een vis in het water voelt bij Media Onderzoek, Analyse en Toepassing van reclame verwerkingsmodellen. Lichte voorkeur hebben we voor communicatiewetenschappers en psychologen, of, analytische en ambitieuze mediaplanners op zoek naar verdieping en verbreding van hun vakgebied.

Functieomschrijving:

– het opzetten, plannen, uitvoeren en presenteren van onderzoeken

– het aanbieden van je media expertise bij opdrachtgevers

– het onderhouden van contacten met opdrachtgevers

– het initiëren van eigen ideeën voor opdrachtgevers

Het profiel:

– je bent een pro-actieve topper die wil doorgroeien

– je heb affiniteit met de media en/of onderzoekswereld

– je beschikt over analytische kwaliteiten met een systematische werkwijze

– je kan overzicht houden bij complexe vraagstukken,

– je hebt al gebruikservaring met powerpoint en SPSS of bent bereid deze programma’s eigen te maken

– je kan werken op academisch niveau

Wij bieden:

– een veelzijdige baan bij een informeel, jong bedrijf dat voorop loopt op technologisch gebied

– goede arbeidsvoorwaarden met een doorgroei functie die kan lopen van Media researcher naar Media Consultant, naar Manager en uiteindelijk naar Partner

MeMo² is een onafhankelijk Nederlands onderzoeks- en consultingbureau. Ze is opgezet in 2004 om aantoonbaar, middels technologie/methodiek en onderzoek, crossmediale campagne-effecten inzichtelijk te krijgen en te verbeteren. Daarom werkt MeMo², met haar 16 medewerkers, voor de top 250 Adverteerders, grotere Media & Reclame bureaus alsmede voor leidende Media-exploitanten & Uitgevers.

Wij zijn gevestigd in de kerk en het botenhuis van het pittoreske Durgerdam (onder de rook van Amsterdam). Onze cultuur kenmerkt zich door zelfbewuste professionals die samen echt iets moois neerzetten wat een ‘global impact’ kan gaan hebben. Onze cultuur kenmerkt zich ook door informele manier van omgang en veel sociale ‘events en borrels’.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Bosch, tel. 06-42137497. Stuur je sollicitatie zowel aan {encode=”Monica@MeMo2.nl” title=”Monica@MeMo2.nl”} als {encode=”Sander@MeMo2.nl” title=”Sander@MeMo2.nl”}.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!