VAC: ad pepper media zoekt nieuwe collega’s

30 mei 2007, 02:57

ad pepper media is een snelgroeiende specialist op het gebied van online marketing met inmiddels 19 vestigingen in 12 landen waaronder de meeste Europese landen, de VS en sinds kort ook Australië.

De Nederlandse vestiging te Amsterdam bestaat op dit moment uit 22 mensen en richt zich op de volgende activiteiten: CPC/CPL advertising en emailmarketing (via ad pepper), affiliate marketing (via Webgains) en CPM advertising en exclusieve site representatie (via mediasquares). Webgains en mediasquares zijn handelsmerken van ad pepper media. Bovendien zal een nieuwe unit worden opgezet op het gebied van Search marketing.

Door de snelgroeiende activiteiten op het gebied van affiliate marketing en search marketing is men op zoek naar een aantal nieuwe collega’s.

Affiliate Manager Webgains

Webgains is de unit binnen ad pepper media die zich bezighoudt met affiliate marketing. Vorig jaar heeft ad pepper media het succesvolle Webgains affiliate platform in de UK overgenomen en in de afgelopen maanden is de start gemaakt in o.a. Nederland.

De Affiliate Manager is de vaste contactpersoon voor de affiliaties. Relatiebeheer en uitbreiding van bereik behoren tot de kerntaken. Tevens signaleert de Affiliate Manager kansen en adviseert de affiliates hoe de behaalde resultaten te optimaliseren. De Affiliate Manager heeft affiniteit met online advertising en marketing, en heeft bij voorkeur ervaring opgedaan in de e-commerce branche.

Commerciële Search Specialist (met of zonder ervaring)

Deze persoon zal door via interne- en externe opleidingen worden opgeleid tot Search Specialist en zal werken met Google, Yahoo, MSN en wat de toekomst nog gaat brengen. Voor deze functie zoekt ad pepper media iemand die graag wil leren en zichzelf wil ontwikkelen. De Search Specialist is analytisch, creatief en werkt graag zelfstandig.

Reacties op beide vacatures kunnen gestuurd worden naar {encode=”jobsnl@adpepper.com” title=”jobsnl@adpepper.com”}.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!