VAC: MindShare zoekt digital media director

19 april 2007, 11:30

MindShare zoekt digital media directorMindShare zoekt een ervaren digitale media strateeg op directors niveau. Hij of zij fungeert als sparring partner tussen MindShare Interaction en adverteerder. Het speelveld omvat alle media en marketing mogelijkheden waarmee interactie(s) tussen merk en consument aangegaan kan worden. Hierbij optimaal gebruik makend van MindShare’s House of Media om zodoende de integratie en samensmelting met de andere media (digitalisering) verder te bevorderen.

De director bepaalt de ‘digitale’ richting voor de adverteerders, initieert nieuwe initiatieven (innoveert) en anticipeert op de ontwikkelingen die komen gaan. Dit alles in samenwerking met een team bestaande (senior) planners waaraan sturing wordt gegeven.

MindShare zoekt een inspirerend, media minded persoon, die niet denkt in mediaplannen (focus op cijfers) maar vanuit ideeën. Een goed idee is de beste accelerator voor het uiteindelijke plan. De persoon in kwestie zal met name ingezet worden op het KPN account. Een adverteerder middenin de digitale wereld, die heel hard op weg is te transformeren van traditionele acces provider naar mediabedrijf. Met als gevolg daarvan steeds meer raakvlakken met de MindShare business. Een ‘challenging’ adverteerder, ervaren in digital advertising en staat open voor de ‘next big things’.

Doel functie

De media director is verantwoordelijk voor het opbouwen, managen en onderhouden van relaties met onze adverteerders. Dit doet de director, samen met de (sr.) mediaplanners , door het op een kwalitatieve en professionele wijze afleveren van projecten binnen de gestelde doelstellingen, budget en tijd. Daarbij gebruikmakend van de ter beschikking staande instrumenten en producten en in nauwe samenwerking met MindShare en GroupM.

MindShare biedt een uitdagende job met veel vrijheden en voldoende

voldoende uitdaging in een boeiende, internationale leeromgeving. MindShare biedt tevens kansen voor je verdere professionele ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze Media Group Director Steven de Niet (06 53 18 66 11) of Director MindShare Interaction Sander Dieterman (06 22 433 794).

Ben jij diegene die interesse heeft, stuur of mail je schriftelijke sollicitatiebrief voor 14 mei a.s. met curriculum vitae naar:

MindShare B.V.

Afd. Human Resources

t.a.v. Maureen Sital

Postbus 71765

1008 DG AMSTERDAM

Email: maureen.sital@groupm.com

Kijk voor algemene informatie op www.mindshareworld.com

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!