Peer-to-peer banking nu ook in Nederland

2 februari 2007, 05:30

In 2005 werden kort na elkaar het Britse Zopa en het Amerikaanse Prosper gelanceerd. Twee p2p-banking initiatieven waarbij consumenten zonder tussenkomst van een bank via een online marktplaats geld kunnen (uit)lenen. Ook op Marketingfacts schreven we destijds over dit concept dat is afgekeken uit de wereld van de (illegale) muziekdownloads.

Gisteren wees Vincent Twillert me in de reacties al op het feit dat er nu ook een Nederlandse variant is gelanceerd: Boober.nl. Planet schrijft hierover het volgende:

(…) Boober.nl wil een soort marktplaats voor particuliere leners en geldschieters worden. Zonder tussen komst van een bank of geldinstelling kan iedereen van achttien jaar en ouder geld lenen van andere consumenten. De enige voorwaarden zijn dat je een vast dienstverband en een rekening bij een in Nederland geregistreerde bank moet hebben. (…)

Ik vond het 2 jaar geleden een briljant concept maar heb er destijds weinig tot niets meer van gehoord. Weet iemand of Zopa en Prosper ooit echt een succes zijn geworden?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

37 Reacties

  Jason Simmonds

  Op hun site staat dat ze richting de Amerikaanse markt gaan, ‘jumping the pond’ vergt toch wel een beetje succes of anders een hoop venture capital 😉


  2 februari 2007 om 06:21
  ewout@onedaycompany.nl

  Heb beide sites bekeken en door Alexa gehaald.

  Het lijkt alsof de groei van bezoekers redelijk stabiel is, met pieken aan het eind van het jaar. Beiden halen nog steeds regelmatig de pers – beiden hadden eind van het jaar coverage van TV nieuws.

  Geen revolutie, meer evolutionaire groei, zo lijkt het.


  2 februari 2007 om 07:14
  Erik Odink

  Toevallig heb ik zojuist een assesement geschreven over het ZOPA concept. Hieruit blijkt o.a. dat er een sterk groeiende markt is voor het zgn. ‘social lending’. Steeds minder mensen willen zaken doen met de bestaande instellingen (dit geldt met name voor de zgn. freeformers). Daarnaast is het ‘social’ concept natuurlijk booming op dit moment. Hogere opbrengsten voor de uitleners en lagere rentes tegen een kortere looptijd zijn natuurlijk sterke punten, maar er schuilt wel degelijk een gevaar in het vertrouwen van de consument. Maar goed, we zullen zien of dit ook voor de Nederlanders geldt….

  @Marco: Als je er interesse in hebt, kan ik je na beoordeling van het assesement je een kopietje doen toekomen…


  2 februari 2007 om 10:41
  evroekel

  Als ik mij niet vergis heeft of Zopa of Prosper een paar maanden geleden inzicht gegeven in de kredietomvang via het online beschikbaar stellen van een soort rapportage-tooltje. Net terug van vakantie, maar zal een dezer dagen nog eens naar zoeken. Als ik het goed heb was het toen duidelijk dat er meer vraag dan aanbod was.


  2 februari 2007 om 11:17
  media

  @Jeroen: volgens mij is boober.nl gewoon online!?


  3 februari 2007 om 17:35
  media

  Ondanks Boobers belofte gisteren om ‘gewoon door te gaan’ met het aanbieden van geldleningen, zwicht het nu toch onder de druk van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het webmerk staakt zijn activiteiten.

  Op boober.nl kunnen gebruikers door middel van een peer-to-peer-systeem geld lenen of uitlenen aan andere gebruikers. De AFM gaf deze week te kennen dat Boober een vergunning nodig heeft voor de bemiddeling. Boober reageerde door te zeggen dat niemand dan meer geld zou kunnen uitlenen zonder een vergunning.

  Samenwerkingsverband

  Boobers directeur Guus Drijver liet daarom woensdag aan Z24 weten gewoon door te gaan met de activiteiten. Hij schermde daarbij met een samenwerkingsverband met een andere partij die wel over de vereiste vergunning zou beschikken. Na overleg met de AFM heeft Boober nu toch besloten zijn activiteiten te staken. De lopende leningen worden nog wel afgewikkeld.

  Ongelukkige communicatie

  Drijver zegt op boober.nl de ’ongelukkige wijze’ van communicatie te betreuren en is voornemens volgende week meer tekst en uitleg te geven.

  Bron: z24.nl


  23 augustus 2007 om 07:55
  Angelo

  Ik ben op zoek naar een dergelijk initiatief. heb in het verleden ook gehoord van Boober.nl, maar dat was toen voor mij niet van toepassing.

  Weet iemand of er inmiddels een nieuwe partij is opgestaan die bemiddeld in P-to-P uitleen initiatieven. Ik ben erg benieuwd.


  2 mei 2011 om 10:00
  LIESBETH

  ik zoek een betrouwbare geldschieter,ben moeder van 4 kinderen,heb op dit moment geen baan,maar binnenkort heb ik er wel een,maar, myn partner heeft wel inkomen,ik zou graag een bedrag van 40.000euro willen lenen,wie kan myn helpen.


  9 juni 2011 om 06:57
  Goodluck Fred

  Bent u op zoek naar financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe woning aankoop, bouw, onroerend goed lening, herfinanciering, consolidatie van schulden, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt met ons. Neem contact met ons die wij bieden onze financiële dienstverlening tegen een lage en betaalbare rente van 2,5% voor lange en korte looptijd. Geïnteresseerde aanvrager moet contact met ons op voor verdere lening overname procedure op: barclaysloandesk@gmail.com

  Goodluck Fred


  10 december 2013 om 15:01
  Michael Walker

  Hallo,

  Solliciteer nu, we ben een particuliere geldschieter van beroep, verlenen wij leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2,5%. Interesse? Contacteer ons voor de follow-up verwerking van de lening en overdracht binnen 48 uur;

  (1) Volledige Namen:…………..

  (2) Contact / Postadres:…………..

  (3) Staat / Land:…………..

  (4) Bedrag nodig als lening:…………..

  (5) Lening duur:…………..

  (6) Beroep:…………..

  (7) Cell-Telefoonnummer:…………..

  (8) Maandelijks Inkomen:…………..

  Voor ons om door te gaan, Contact e-mail: (assuredguarantyfinancial@yahoo.com) OR (assuredguaranty1@gmail.com)

   

  Bedankt voor uw tijd,

  Soorten groeten,

  Michael Walker

  C.E.O

  Assured Guaranty Financial Ltd


  13 mei 2014 om 08:28
  De heer Mark Steven

  Hallo,

  Heeft u een legitieme lening tegen 3% rente nodig?, Mark Steven Lening Firm bieden leningen aan particulieren als organisaties, We geven leningen uit het aanbod van € 5000 tot € 10.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd en maximale veiligheid is onze prioriteit, bieden wij leningen beschikbaar zijn,

  * Persoonlijke Leningen (Secure en Ongedekte)

  * Business Leningen (Secure en Ongedekte)

  * Combinatie Loan

  * Consolidatie Lening en nog veel meer:

  Als u geïnteresseerd bent weer terug naar ons na ontvangst van deze e-mail stellen ons verder in de transactie, kunt u bereiken via email: markstevenloanfirm77@hotmail.com

  Best Regard,

  De heer Mark Steven,

  C.E.O / Algemeen Consultant.

  MARK STEVEN LENING FIRM.

  markstevenloanfirm77@hotmail.com


  8 juni 2014 om 05:36
  evelyne lever

  Ik ben een individu en ik zal het bepaalde lening met pensioen met een rente van 3%. Je bent in de zakelijke wereld, u financiering voor uw projecten nodig hebben moeten lenen om zijn schulden te betalen, betaal uw facturen of start uw bedrijf, je hebt een lage credit score en je problemen hebt met de lokale banken of financiële instellingen woorden hebben, moet je Ongeacht de aard van uw lening of financiering nodig heeft, die we beschikbaar zijn

  Wij zijn gecertificeerd en geregistreerd, verzekerd onze eisen voor maximale veiligheid is onze prioriteit

    Neem dan contact op met onze lening officier om leningen te verkrijgen.


  22 juni 2014 om 16:11
  De heer Clifford Morga

  Bent u een zakelijke man of vrouw? Bent u in enigerlei financiële stress of heb je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf? Heb je nodig om uw schuld af te wikkelen lening of betalen van je rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om een lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instituten? Heeft u een lening of om welke reden dan contact met ons op voor meer details bij cliffordmorgaloanhome@hotmail.com Alstublieft, doe ons de volgende informatie indien geïnteresseerd.

  1) Volledige naam: ………

  2) Geslacht: ………

  3) Lening Bedrag dat nodig is: ………

  4) Lening Duur: ………

  5) Land: ………

  6) Huis Adres: ………

  7) Mobiel nummer: ………

  Bedankt en vriendelijke groet.

  De heer Clifford Morga


  3 juli 2014 om 12:40
  Glenn

  Hallo Ik ben de heer Glenn Goldberg, legitieme en betrouwbare lening lender.I geven

  leningen op een duidelijke en begrijpelijke termen en voorwaarden op 3%

  rente. Van 8000-7000000 USD en Euro Only. ik

  geven Business Leningen, persoonlijke leningen, leningen voor studenten, auto leningen en

  Leningen af te betalen rekeningen. Als u een lening nodig hebt wat je hoeft te doen is voor

  dat je me direct onmiddellijk nu contact

  bij:. (glenngoldberg00009@outlook.com) God Bless You; Nu kunt u een krijgen

  lening Hier in de Verenigde Staten op 2% per nietig te verklaren en krijg tot 20 jaar

  of meer om het terug te betalen. Niet voor de korte termijn leningen die maken vallen

  u betaalt terug in weken of maanden, jaren.; Name__________

  Country__________

  State__________

  lening Amount__________

  Maandelijks income__________

  Phone__________

  lening Duration__________

  Occupation__________

  Sex__________

  Age__________

  Burgerlijke status__________; Haal het geld dat u vandaag nodig hebt met veel

  tijd om de betalingen terug te maken. Om te solliciteren, stuur alle vragen aan

  glenngoldberg00009@outlook.com Regards,; De heer

  Glenn Goldberg

  E-mail: glenngoldberg00009@outlook.com; Let op: dat alle e-mail moeten worden verzonden

  tot: glenngoldberg00009@outlook.com


  25 juli 2014 om 07:38
  Mrs Tracy

  Heeft u financiële hulp zoals lening om uw rekeningen te betalen, bedrijf nodig? indien

  ja? Mail ons via: tracymicheal01@hotmail.com met de nodige

  meer informatie:

   

  Volledige naam: ……..

  Land: ………

  Sex: ………

  Bedrag dat nodig is: ……….

  Duur: ……….

  Telefoon: ……….

  doel van de lening ……….

  Met vriendelijke groet,

  Mrs Tracy

  E-mail: tracymicheal01@hotmail.com


  14 augustus 2014 om 20:08
  Maria Van Masondo

  Beste mensen, hier is hoe ik kreeg een lening van een echte geldschieter

  Goede dag

  iedereen die dit leest ware levensverhaal van mijn leven. Mijn naam is Maria Van Masondo uit Nederland, ik heb al lang bidden tot God voor een prachtige dag als deze te komen en echt hier komt, heeft God deze lening bedrijf gebruikt op het internet door de naam Lawton financiering inc om mijn gebed te beantwoorden door het geven van me een lening ondanks mijn lage credit staat, email lawtonfunding11@aol.com ze me geholpen met 150 000 euro en na een goede 8 maanden contact zo veel nep kredietverstrekkers op de netto deze geldschieter heer Lawton is de enige geldschieter ik hebben bevestigd dat is echt echt, want ik ontving mijn lening o € 150.000 van zijn bedrijf. behagen mijn volk, heel voorzichtig verkrijgen lening met upfront fee zonder geen garantie of bevestiging dat het bedrijf is legit. deze lening bedrijf kwam mij te hulp wanneer ik ze het hardst nodig zijn, bij de eerste heb ik nooit vertrouwen in hen, maar na een ontmoeting tot aan hun vraag, ik was een gelukkige vrouw. dat is het belangrijkste in het leven. Vandaag heb ik consolideren mijn schuld en ik ben ook trots op mijn eigen flat. mijn moeder en twee vrienden ook toegepast en ze hebben ook ontvangen hun leningen, en ik wil ook het hele land om te profiteren van dit genereuze aanbod. Hier is hun contactgegevens lawtonfunding11@aol.com

  MVG

  Maria Van Masondo


  29 mei 2015 om 15:51
  Cedric Bleekere

  Hallo Mensen,

  Het verlicht mijn hart te delen met u al het goede van de geldschieter heer Lawton Erickson. Voor een keer in mijn hele leven heb ik gezien echte wonderbaarlijke werk van God doorheen zijn knecht heer Lawton Erickson, Dit kredietverstrekker bezit alle goede eigenschappen van een echte betrouwbare geldschieter. Zijn bedrijf is zeer verantwoordelijk, efficiënt, betrouwbaar en zeer snel in termen van competente service delivery. Wat woord kan ik gebruiken om deze geldschieter classificeren, ik alleen maar bidden Mijn God hem, zijn familie en het bedrijfsleven overvloedig zegent. Ik bid dat zijn bedrijf (LAWTON FINANCIERING INC) moet blijven groep hoger, zodat ze duizenden andere mensen die ernstig in nood van de lening helpen om hun leven en bedrijven te verbeteren kan helpen.

  Ik ben nu een gelukkig mens met mijn twee kinderen als gevolg van de lening die hij me verleend, heb ik nu gevestigd mijn eigen transportbedrijf en ik woon nu gelukkig in mijn eigen huis.

  Lieve mensen, het is met het geheel van mijn hart ik aanbevelen dit geldschieter om u allen die in nood van de lening hulp, contact met de geldschieter heer Lawton Erickson vandaag en vrij te stellen van uw geld probleem.

  Erfgenaam is zijn E-mail: lawtonfunding11@aol.com

  Ik ben ervan overtuigd dat hij zal u behandelen op dezelfde manier hij me behandelde.

  God zegene de heer Lawton Erickson en God zegene jullie allemaal lezen van deze getuigenis

  Oprecht

  Mvg

  Cedric Bleekere


  1 juni 2015 om 23:21
  Stahl Christian Loan Firm

  Bent u een zakenman of vrouw? Bent u in elke financiële stress? doen

  u geld nodig hebt om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een laag inkomen

  en vinden het moeilijk om de lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Het antwoord is hier, Stahl Christian Lening Firm is het antwoord. Wij bieden;

  a) persoonlijke leningen, zakelijke expansie.

  b) Business Start-up en onderwijs.

  c) consolidatie van schulden.

  d) Hard geld leningen.

  Echter, biedt onze werkwijze het mogelijk om de hoeveelheid aan van

  lening nodig en ook de duur je je kunt veroorloven om de lening te voltooien

  terugbetaald met een rente van 2%. Dit geeft u een echte kans om

  geld je nodig hebt verhogen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met ons op via:

  E-mail: stahlchristianloanfirm@gmail.com

  Telefoon: 678-856-6859


  6 augustus 2015 om 17:24
  gabriel

  side attracties

  * Een lening krijgen in 72 uur

  * GEEN vooruitbetaling

  Antwoord welk type van de lening wil je ??

  onderpand lening of niet-onderpand lening?

  Bedrijf Contact:

  loan.zopa@gmail.com

  Gabriel Knight

  Voorlichtingsambtenaar


  16 maart 2016 om 09:14
  clarisse SACQUET

  Hallo, iedereen.

  Voor de specifieke behoeften geef ik een lening van geld uit € 20.000 aan € 25000000 in elke positie te betalen een 2% rente met een vertraging van 1 tot en met 15 jaar, afhankelijk van de hoeveelheid.

  Ik doe het in de volgende gebieden:

  * Fonds

  * Onroerende goederenleningen

  * De investeringskredieten

  * Auto lening

  * Consolidatie van de schuld

  * Line of credit

  * Tweede hypotheek

  * Redemption credit

  * Persoonlijke leningen

  Bent u werkelijk in nood

  Neem contact met mij op door messagerie:solutionfinance911@gmail.com

  Het plezier van het lezen


  3 mei 2016 om 18:51
  clarisse SACQUET

  Hallo, iedereen.

  Voor de specifieke behoeften geef ik een lening van geld uit € 20.000 aan € 25000000 in elke positie te betalen een 2% rente met een vertraging van 1 tot en met 15 jaar, afhankelijk van de hoeveelheid.

  Ik doe het in de volgende gebieden:

  * Fonds

  * Onroerende goederenleningen

  * De investeringskredieten

  * Auto lening

  * Consolidatie van de schuld

  * Line of credit

  * Tweede hypotheek

  * Redemption credit

  * Persoonlijke leningen

  Bent u werkelijk in nood

  Neem contact met mij op door messagerie:solutionfinance911@gmail.com

  Het plezier van het lezen


  3 mei 2016 om 18:55
  ramsey

  Heeft u gemakkelijk de kwalificatie Zaken of persoonlijke leningen nodig heeft van € 3000 -5000,000.00 €? Slecht krediet

  of een goede kredietwaardigheid, maakt geen verschil met ons. 3% van de aanvragen zijn goedgekeurd binnen 72 uur. Om te

  solliciteren, neem dan contact met ons op via E-mail: ramseydickson@outlook.com


  7 juni 2016 om 11:48
  ramsey

  Heeft u gemakkelijk de kwalificatie Zaken of persoonlijke leningen nodig heeft van € 3000 -5000,000.00 €? Slecht krediet

  of een goede kredietwaardigheid, maakt geen verschil met ons. 3% van de aanvragen zijn goedgekeurd binnen 72 uur. Om te

  solliciteren, neem dan contact met ons op via E-mail: ramseydickson@outlook.com


  7 juni 2016 om 11:49
  demeyere ghislain

  Goedendag, hebt u Behoefte aan een dringende lening? Het contact: Demeyereghislain@gmail.com

  Ik ben een lener van geregistreerde leningen, die leningen aan een een rentevoet van 2% aanbieden.

  Ik bied alle soorten leningen aan, en omvat

  De leningen aan de ondernemingen

  De consolidatie van schuld van lening

  Eigendom van de lening

  Lening die studeert

  Wij bieden geeft leningen van een minimum van 5.000 € aan een maximum die van € 8.000.000 gaan aan

  Neemt wij contact op vandaag voor een een klaar dringend en om uw lening die in een een termijn van 7 uur is goedgekeurd, te verkrijgen.


  13 december 2016 om 11:26
  Larry Fox

  Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: larryfox2017@gmail.com


  3 februari 2017 om 15:05
  kimberly

  Hola a todos, mi nombre es kimberly michelle, soy de estado unido, estoy aquí para testificar cómo conseguí mi préstamo de MAY FIELD FINANCE COMPANY después de un montón de falsos prestamistas me niegan la oportunidad de obtener un préstamo aquí en este foro. Nos ayudó a mí ya mi familia con un préstamo de 50.000 USD. Después de perder 1000USD a estafadores. MAY FIELD FINANCIAL COMPANY DIRECTOR (Sr. NASMITH JOHN) me aseguró que iba a ayudarme, al principio me negaba a creer hasta que finalmente cumplir con su promesa. Si necesita un préstamo real tan urgente como desee contactar a MAY FIELD FINANCE COMPANY a través de su correo electrónico (loan3568@gmail.com


  15 maart 2017 om 15:07
  Andy James

  Hallo

  Ik bied een lening van € 2.000 tot € 5.000.000 en iedereen kan met rente terugbetalen met een tarief van 2%. Ik doe lokale leningen en internationale leningen aan mensen over de hele wereld. Als u echt behoefte heeft, neem dan contact met mij op via email: andyjameslending@outlook.com


  18 april 2017 om 18:21
  Valérie FRANTZ

  Bonjour

  Mon nom est Mme. Valérie FRANTZ, je suis de nationalité

  Française. Je suis une particulière qui offre des prêts à un taux de 3%.

  Le montant varie de 2000€ à 800. 000€. J’aimerais traiter avec des gens

  honnête et digne de confiance. Si votre question est sérieuse, envoyer un

  mail. J’ai payé mon argent pour des gens capables de

  remboursé, sans aucun protocole financier. Si vous êtes intéressé

  n’hésitez pas à me contacter directement sur: servicemicrocredit183@gmail.com

  servicemicrocredit183@gmail.com


  25 juli 2017 om 10:15
  Mr Daniel john

  Hallo,

  Dit is om het grote publiek te informeren dat de heer Daniel John, een particuliere kredietlener, een financiële kans heeft voor iedereen die financiële hulp nodig heeft. Wij verstrekken leningen tegen 2% rentevoet aan particulieren, bedrijven en bedrijven op een duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. Neem contact met ons op via e-mail, zodat wij u onze loonvoorwaarden kunnen aanbieden bij danieljohnhome@gmail.com


  2 augustus 2017 om 15:13
  Alvis J sneeuw

  Beste mensen,

  Ik ben hier om te delen met je verhaal over hoe ik mijn lening heb gekregen van echte en bevoegde kredietgever

   Eigenlijk is het heel goed en waar en daarom moet ik het delen zodat iedereen die serieus op zoek is naar een lening ook voordeel kan trekken uit het grootmoedige gebaar van deze kredietgever. Ik heb eigenlijk de voorkeur om te verwijzen naar deze leninglener als een filantroop , Meer als een persoon die door God naar mij is gestuurd. Ik heb het gezien dat de manier waarop deze geldschieter mijn leven heeft getransformeerd, een pure definitie is van Gods interventie en zegen. Dit klinkt eigenlijk meer als een wonder voor mij, die ooit zou hebben gedacht dat ik een echte geldschieter zou vinden die mij een Lening op internet. Ieder lichaam dat ik weet, heeft al mijn hoop op mij opgegeven voordat God deze echte geldschieter aan mij voor mijn redding heeft geleid. Persoonlijk, mijn leven betekent nu veel voor mij nu omdat ik nu succesvol met de lening van de lening Alice Moore lening heb kunnen uitvoeren en ik ben nu weer goed en gezond

  Mijn volk, je hebt God niet nodig om naar je toe te komen voordat je weet dat hij werkt, van wat deze leningslender voor mij heeft gedaan, ik weet dat ze werkt als God gericht. Zij strekte haar hand van redding uit, terwijl ik niet meer de hoop had om opnieuw te leven

  Ik heb gebeden en gebeden en gebeden, en hier eindelijk is mijn gebeden beantwoord door de vriendelijke en genereerde geldschieter mevrouw Alice Moore. Er zijn nog steeds een zeer echte en zorgzame lener op internet mijn medemensen. Neem contact op met mevrouw Alice Moore en zie voor jezelf alles nadat ze zeggen dat ze geloven. alicemoorefinancialupgrade@live.com

  Ik vertelde u de waarheid, nadat ik de lening heb gekregen, beloofde ik deze kredietgever dat ik ervoor zorgde dat de hele wereld van haar goede leningsintentie hoorde om mensen te helpen. Daarom heb ik aangegeven door te schrijven op deze site voor mensen om te weten Dergelijke kredietgever bestaat nog steeds en ik zal niet alleen stoppen op internetforums, ik ga naar radiostations en tv-netwerkstations om van deze soort geldschieter te getuigen mevrouw Alice Moore

  Iedereen die behoefte heeft aan een lening serieus, moet nu contact opnemen met haar op het adres alicemoorefinancialupgrade@live.com, zoals ik weet dat ze ook bereid bent voor u te doen wat ze voor mij heeft gedaan.

  MGV

  De e-mail is:

  alicemoorefinancialupgrade@live.com

  Alvis J sneeuw


  8 augustus 2017 om 01:29
  Alvis J sneeuw

  Beste mensen,

  Ik ben hier om te delen met je verhaal over hoe ik mijn lening heb gekregen van echte en bevoegde kredietgever

   Eigenlijk is het heel goed en waar en daarom moet ik het delen zodat iedereen die serieus op zoek is naar een lening ook voordeel kan trekken uit het grootmoedige gebaar van deze kredietgever. Ik heb eigenlijk de voorkeur om te verwijzen naar deze leninglener als een filantroop , Meer als een persoon die door God naar mij is gestuurd. Ik heb het gezien dat de manier waarop deze geldschieter mijn leven heeft getransformeerd, een pure definitie is van Gods interventie en zegen. Dit klinkt eigenlijk meer als een wonder voor mij, die ooit zou hebben gedacht dat ik een echte geldschieter zou vinden die mij een Lening op internet. Ieder lichaam dat ik weet, heeft al mijn hoop op mij opgegeven voordat God deze echte geldschieter aan mij voor mijn redding heeft geleid. Persoonlijk, mijn leven betekent nu veel voor mij nu omdat ik nu succesvol met de lening van de lening Alice Moore lening heb kunnen uitvoeren en ik ben nu weer goed en gezond

  Mijn volk, je hebt God niet nodig om naar je toe te komen voordat je weet dat hij werkt, van wat deze leningslender voor mij heeft gedaan, ik weet dat ze werkt als God gericht. Zij strekte haar hand van redding uit, terwijl ik niet meer de hoop had om opnieuw te leven

  Ik heb gebeden en gebeden en gebeden, en hier eindelijk is mijn gebeden beantwoord door de vriendelijke en genereerde geldschieter mevrouw Alice Moore. Er zijn nog steeds een zeer echte en zorgzame lener op internet mijn medemensen. Neem contact op met mevrouw Alice Moore en zie voor jezelf alles nadat ze zeggen dat ze geloven. alicemoorefinancialupgrade@live.com

  Ik vertelde u de waarheid, nadat ik de lening heb gekregen, beloofde ik deze kredietgever dat ik ervoor zorgde dat de hele wereld van haar goede leningsintentie hoorde om mensen te helpen. Daarom heb ik aangegeven door te schrijven op deze site voor mensen om te weten Dergelijke kredietgever bestaat nog steeds en ik zal niet alleen stoppen op internetforums, ik ga naar radiostations en tv-netwerkstations om van deze soort geldschieter te getuigen mevrouw Alice Moore

  Iedereen die behoefte heeft aan een lening serieus, moet nu contact opnemen met haar op het adres alicemoorefinancialupgrade@live.com, zoals ik weet dat ze ook bereid bent voor u te doen wat ze voor mij heeft gedaan.

  MGV

  De e-mail is:

  alicemoorefinancialupgrade@live.com

  Alvis J sneeuw


  8 augustus 2017 om 01:29
  elisaberth

  Bemiddeling bij noodleningen tussen individuen binnen 72 uur

  Hallo allemaal

  Ik ben een christelijke vrouw en ik breng iedereen onder de aandacht dat ik persoonlijke leningen tussen individuen geef. als u financiering nodig heeft voor uw huis, voor uw bedrijf, voor de aanschaf van een auto, voor de oprichting van uw eigen bedrijven, voor uw persoonlijke behoeften, verleen ik persoonlijke kredieten van 10.000 tot 150.000.000 euro met een nominale rentevoet, ongeacht het bedrag. Geef in uw leningaanvragen het exacte bedrag op dat u wenst en de duur door contact met mij op te nemen via mijn persoonlijke e-mail:

  elisaberthasson@gmail.com

  elisaberthasson@gmail.com

  God zegene je


  6 februari 2018 om 11:28
  elisaberth

  Bemiddeling bij noodleningen tussen individuen binnen 72 uur

  Hallo allemaal

  Ik ben een christelijke vrouw en ik breng iedereen onder de aandacht dat ik persoonlijke leningen tussen individuen geef. als u financiering nodig heeft voor uw huis, voor uw bedrijf, voor de aanschaf van een auto, voor de oprichting van uw eigen bedrijven, voor uw persoonlijke behoeften, verleen ik persoonlijke kredieten van 10.000 tot 150.000.000 euro met een nominale rentevoet, ongeacht het bedrag. Geef in uw leningaanvragen het exacte bedrag op dat u wenst en de duur door contact met mij op te nemen via mijn persoonlijke e-mail:

  elisaberthasson@gmail.com

  elisaberthasson@gmail.com

  God zegene je


  6 februari 2018 om 11:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!