Postbank biedt overzicht geldautomaten via Google Maps

10 november 2006, 05:29

Postbank biedt overzicht geldautomaat via Google MapsGeen idee of de Postbank er al een persbericht over heeft verstuurd (ik heb in ieder geval nog niets gezien), maar het viel me gisteravond op dat je via klantenservice van postbank.nl kunt doorklikken naar het zoeken van een geldautomaat via Google Maps.

Het lijkt er op dat zowel de geldautomaten van de Postbank als van de ING Bank zijn opgenomen. Heb uiteraard ook even gekeken of de geldautomaat bij mij op de hoek er op staat en jawel, Beethovenlaan 62 in Arnhem staat er netjes op. Nu nog een mobiele versie en dan is het helemaal compleet!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

11 Reacties

  media

  Ik ben inmiddels zo gewend dat ik eerst een persbericht ontvang voordat ik iets nieuws ontdek dat het me inderdaad verbaasde 😉


  10 november 2006 om 06:49
  jakbou

  @Marco ik ook. Intussen werkt de site.


  10 november 2006 om 08:39
  media

  Ik heb inderdaad het persbericht van casabobo.nl ook voorbij zien komen. De site brengt op basis van Google Maps de woningen van bekende Nederlanders in beeld en zou volgens het bericht “een uitgebreide zoekfunctie bieden waarmee BN’ers op basis van categorie, regio, naam en woonplaats kunnen worden gevonden. De regio’s waar zich relatief veel bobo’s ophouden, zijn speciaal aangeduid: De grachtengordel van Amsterdam, politiek Den Haag en het Gooi zijn gemakkelijk af te speuren naar bekendheden. Op dit moment zijn er zo’n 90 bobo’s vermeld op de website. Deze zijn verdeeld in de categorieën acteurs, artiesten, politici, presentatoren, sporters, hotspots, bedrijfsleven en overigen. Casabobo.nl toont naast de woonlocaties van de BN’ers ook foto’s van de auto’s waarin de betreffende personen rijden. Bezoekers kunnen reageren op de huizen en auto’s van de bekende Nederlanders en zelf een bijdrage toevoegen door een locatie of foto in te sturen. Na verificatie wordt de bijdrage toegevoegd aan het bestand. Op verzoek verwijdert Casabobo de gegevens van de persoon in kwestie.”

  De site is nog steeds uit de lucht en dat verbaasd me eerlijk gezegd niets.


  10 november 2006 om 09:16
  Gertjan van Laar

  Een mobiele versie met niet alleen Postbank & ING, maar alle banken. Da’s pas handig.


  10 november 2006 om 10:22
  Ivo

  Een Points Of Interest (POI) bestand voor je navigatie systeem is natuurlijk nog veel handiger.


  10 november 2006 om 11:13
  media

  Ik gebruik nu al een tijdje Google Maps op mijn Nokia N91 en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Zou helemaal top zijn als de GPS hieraan wordt gekoppeld en dit soort applicaties zoals hierboven eenvoudig zijn op te vragen. Ik zie het somber in voor TomTom!


  10 november 2006 om 11:15
  Michel

  Grappig dat je dat zegt Marco. Ik had vanmorgen nog die discussie over TomTom en ontwikkelingen zoals Google Maps.


  10 november 2006 om 12:25
  KJ

  Tenzij iemand even een Google-Earth-to-POI-converter weet te bouwen, uiteraard updatebaar via GPRS. Dan, ja dán heb je echt wat.


  10 november 2006 om 12:26
  Jan-Willem

  Over mobile maps, volgens mij had Vodafone Live in 2005 ook een functie die aan de hand van de mast bepaalde welke kaart getoond moest worden. Ik weet nog dat ik tijdens de treinreis met een glimlach (gadgetfactor) mijn mobiel heb zitten bekijken. Dus die combi was ook al eerder gelegd, en nu zoals eerder beschreven: POI.


  10 november 2006 om 19:42
  robis

  kijk op http://www.pinpointer.nl deze site kan je alle pinautomaten vinden en coffeeshops vinden

  via google maps


  25 januari 2007 om 16:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!