Whitepaper Indenty: Trends in zoekmachinemarketing 2010

       @mgvandenbroek    14141 x bekeken

Whitepaper Indenty: Trends in zoekmachinemarketing 2010

Zoekmachinemarketing bureau Indenty publiceerde gisteren een whitepaper over de trends in zoekmachinemarketing (SEO. SEA maar ook algemener over online marketing en mobile) met als titel: ‘Zoekmachine marketing trends 2010’ (downloadlink naar pdf, klik hier als je je wilt registreren). Het whitepaper van Chang Kuypers en Peter Schinkel begint met internettrends, gaat over naar trends in zoekmachines en zoekgedrag in hoofdstuk 3, behandelt in hoofdstuk 4 de trends in online marketing om in hoofdstuk 5 en 6 bij de trends in SEA en SEO uit te komen.

“Het web is vandaag de dag nog altijd aan het expanderen. Meer volume, meer zoekopdrachten, meer data, snellere verbindingen, meer advertenties, meer aanbiedingen en meer media. Ook zullen we in de toekomst meer Chinezen en meer overheid op de internetsnelweg gaan tegenkomen.”

Deze eerste zin uit de inleiding lijkt me bijna een Boekestijntje, maar vooruit, het whitepaper is een mooie verzameling trends, facts en figures van de zoekmachine en online marketing markt in Nederland. In hoofdstuk 7, vanaf pagina 28 nog een update over de trends bij zoekreus Google.

0

Gepost in: Zoekmachine marketing , Onderzoek

Plaats een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

  • Maximaal 5000 karakters. Basis HTML tags zoals <a> zijn toegestaan.

  • Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.