Colofon

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional. Dit gebeurt onder andere via Marketingfacts.nl, waar op jaarlijkse basis 300 bloggers artikelen schrijven. Dit zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Hiermee is Marketingfacts in staat het brede spectrum van online marketing af te dekken.

Maandelijks trekt de site zo’n 200.000 unieke bezoekers. Dit staat nog los van het bereik via e-mailnieuwsbrieven en de sociale kanalen (Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+). Daarnaast deelt Marketingfacts haar kennis via diverse Opleidingen en natuurlijk het Marketingfacts Jaarboek.

Het team van Marketingfacts bestaat uit:

Bram Koster - Chief creatieve dingen & community

Mede-eindverantwoordelijk voor Marketingfacts. Onderhoudt het contact met zowel bloggers als partners van Marketingfacts. Is bovendien voorzitter van Online Tuesday waarbij Marketingfacts als partner betrokken is.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | 06 - 20 352 392 | @BramKoster

Thomas van Manen - Chief reilen & zeilen / Hoofdredacteur

Mede-eindverantwoordelijk voor Marketingfacts. Hoofdredacteur van Marketingfacts die naast het redactiewerk ook schrijft over het snijvlak tussen technologie en marketing. Houdt zich daarnaast bezig met dingen als de financiën van Marketingfacts, het aansturen van projecten en het Marketingfacts Jaarboek.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | @thomasvanmanen

Majid Abou - Verkoop

Commercieel talent die behoeften van adverteerders koppelt aan het bereik van Marketingfacts. Kijkt hierbij ook naar de mogelijkheden die de andere titels van BBP Media bieden.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | 06-46 87 53 99

 

Sanne Roeling - Traffic manager

Verantwoordelijk voor de coördinatie van alle commerciële uitingen op Marketingfacts, zoals advertorials en leadgeneratie, via alle kanalen, inclusief social media.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Kjell de Raad - Growth marketeer

Kjell is growth marketeer voor Marketingfacts en daarmee verantwoordelijk voor het verbeteren van het Marketingfacts-merk en -platform. Geeft om de Marketingfacts-lezer/-fan en doet er alles aan om te zorgen dat Marketingfacts onmisbaar is in je dagelijks leven. Kwaliteit boven kwantiteit.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Aandeelhouders

BBP Media

Een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt zij zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commercesector en in customer contact centers. BBP Media is onder andere uitgever van Marketingtribune en Twinkle Magazine. Marketingfacts en BBP Media bieden gezamenlijk adverteerders een unieke mogelijkheid zich middels crossmediale campagnes (websites, nieuwsbrieven, magazines en events) te presenteren aan marketing-, communicatie- en e-commerceprofessionals.

bbpmedia.nl

Marco Derksen

Oprichter van Marketingfacts. Gevraagd en ongevraagd voorziet hij ons van adviezen om Marketingfacts continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast is hij regelmatig als moderator en/of docent actief voor opleidingen die Marketingfacts verzorgt.

@marcoderksen

Emile Peters

Was tot 1 juni 2016 managing director van Marketingfacts.

@EmilePeters

 

 

Algemeen

Marketingfacts BV
Beneluxlaan 2C
3446 GR Woerden
T 0348-485086

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Bank: Rabobank IBAN NL65 RABO 0112 9630 48
KvK: 0915 42 86

Nieuwstip

Interessant artikel gezien, briljante site gespot, een nieuwe dienst die zeker aandacht verdient op Marketingfacts.nl? Laat het ons weten!