Colofon

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional. Dit gebeurt onder andere via Marketingfacts.nl, waar op jaarbasis zo’n 2.000 blogposts worden gepubliceerd. Deze artikelen worden veelal geschreven door de 300 bloggers die voor Marketingfacts actief zijn. Dit zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Hiermee is Marketingfacts in staat het brede spectrum van online marketing af te dekken.

Maandelijks trekt de site zo’n 200.000 unieke bezoekers. Dit staat nog los van het bereik via e-mailnieuwsbrieven en de sociale kanalen (Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+). Daarnaast deel Marketingfacts haar kennis via diverse Opleidingen en natuurlijk het Marketingfacts Jaarboek.

Naast de 300 bloggers bestaat het team van Marketingfacts uit:

 

Emile Peters - Managing Director/uitgever

Eindverantwoordelijk voor de ‘zakelijke kant’ van Marketingfacts. Houdt zich bezig met de ontwikkeling van de ‘verdienmodellen’ en heeft dagelijks contact met onze adverteerders, klanten van Marketingfacts Jobs en Partners.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | 06 - 55 838 648 | @EmilePeters

 

Bram Koster - Community Manager

Voert samen met Thomas de redactie. Is kritisch op de inhoud. Onderhoudt het contact met bestaande en nieuwe bloggers. Is daarnaast moderator van Marketingfacts Updates en voorzitter van Online Tuesday waarbij Marketingfacts als partner betrokken is.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | 06 - 20 352 392 | @BramKoster

 

Thomas van Manen - Schrijvend redacteur

Redacteur bij Marketingfacts die naast het redactiewerk ook schrijft over het snijvlak tussen technologie en marketing. Houdt zich daarnaast bezig met het verbeteren van bestaande en bedenken van nieuwe redactionele formules. Neemt ook dagelijkse een duik in de analytics en leest bijna elke dag het internet uit.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | @thomasvanmanen

 

 

Majid Abou - Verkoop

Commercieel talent die behoefte van adverteerders koppelt aan het enorme bereik van Marketingfacts. Kijkt hierbij ook naar de mogelijkheden die de andere titels van BBP Media bieden.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) | 06-46 87 53 99

 

BBP Media

Marketingfacts maakt onderdeel uit van BBP Media. Dit is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt zij zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commercesector en in customer contact centers. BBP Media is onder andere uitgever van Marketingtribune en Twinkle Magazine. Marketingfacts en BBP Media bieden gezamenlijk adverteerders een unieke mogelijkheid zich middels crossmediale campagnes (websites, nieuwsbrieven, magazines en events) te presenteren aan marketing-, communicatie- en e-commerceprofessionals.

 

Marco Derksen

Naast BBP Media is ook Marco Derksen (@marcoderksen, oprichter Marketingfacts) nog steeds als aandeelhouder betrokken. Gevraagd en ongevraagd voorziet hij ons van adviezen om Marketingfacts continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast is hij regelmatig als moderator en/of docent actief voor opleidingen die Marketingfacts verzorgt.

 

Algemeen

Marketingfacts BV
Sweerts de Landasstraat 65
6814 DB Arnhem
T +31 26 711 38 24

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Bank: Rabobank IBAN NL65 RABO 0112 9630 48
KvK: 0915 42 86

Nieuwstip

Interessant artikel gezien, briljante site gespot, een nieuwe dienst die zeker aandacht verdient op Marketingfacts.nl? Klik hier om nieuws te melden!