Marketingfacts Jaarboek 2019-2020

BESTEL NU

Over het Marketingfacts Jaarboek

Deze editie

Dit jaar publiceren we voor de veertiende keer het Marketingfacts Jaarboek. Wat begon als een handig gidsje dat de lezer wegwijs maakte in het veranderende medialandschap, is in veertien jaar tijd uitgegroeid tot een vierhonderd pagina’s tellend boek waarin alle facetten van (online) marketing aan de orde komen.

Alles wat je moet weten

In elf hoofdstukken en vier hot topics verkennen we alle actuele onderwerpen van (online) marketing anno 2019. Dit jaar speciale aandacht voor Purpose, privacy en wetgeving, e-commerce en marketing automation. Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe Jaarboek.

Helemaal up to date

Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat om relevante statistieken, trends en best practices. Met de input van experts is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk voor marketingprofessionals, -geïnteresseerden en -studenten.


Dit zeggen zij:

Luuk Ros

Manager content & business, NIMA

Een must have voor iedere vakprofessional. Online marketing en de marketing van online - voor veel marketeers een veelkoppig monster - worden geduid, gestructureerd en toegelicht door de enige vaktitel die daarvoor de onbetwiste autoriteit heeft.

Gerard van Rijn

Opleidingsmanager commerciële economie, De Haagse Hogeschool

Het Marketingfacts Jaarboek is een onmisbare bron van informatie, ook voor startende professionals. Verplicht op de boekenlijst!

Roos van Vugt

Founder en social media strateeg, @Merkwerker

Net als bij gaming moet je in marketing alert en scherp blijven. Daar helpt het Marketingfacts Jaarboek bij. In dit boek vind je de laatste marketingcases en -cijfers voor iedereen die in de online- en marketingwereld werkzaam is.


Waar wacht je op?

Bestel het Marketingfacts Jaarboek 2019-2020!

BESTEL NU

Bestel het boek in onze eigen webshop.

Liever het Marketingfacts Jaarboek 2018-2019 bestellen? Dat kan uiteraard ook nog. Die uitgave vind je HIER


Hoger onderwijs

Meer over het Marketingfacts Jaarboek in het onderwijs

Grafieken
Cases
Actuele cijfers