Marketingfacts Jaarboek 2017-2018

BESTEL NU

Over het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018

De 12e editie

Dit jaar publiceren wij voor de 12e keer het Marketingfacts Jaarboek. Wat begon als een handig gidsje dat de lezer wegwijs maakte in het veranderende medialandschap, is in 12 jaar tijd uitgegroeid tot een ruim 400 pagina’s tellend boek waarin alle facetten van (online) marketing aan de orde komen.

Volledig vernieuwd

In 11 hoofdstukken en 5 hot topics verkennen we alle voor jou actuele onderwerpen van online marketing anno 2017. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de moderne marketingorganisatie en de inzet van analytics. Natuurlijk behandelen we ook alle relevante kanalen en trends. Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe Jaarboek.

Helemaal up to date

Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in een keer bij als het gaat om alle relevante statistieken en cijfers, inspirerende voorbeelden en best practices. Met de input van 30 prominente experts, is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk voor marketingprofessionals en -studenten.


Dit zeggen zij:

Luuk Ros

Manager content & business, NIMA

Een must have voor iedere vakprofessional. Online marketing en de marketing van online - voor veel marketeers een veelkoppig monster - worden geduid, gestructureerd en toegelicht door de enige vaktitel die daarvoor de onbetwiste autoriteit heeft.

Gerard van Rijn

Opleidingsmanager commerciële economie, De Haagse Hogeschool

Het Marketingfacts Jaarboek is een onmisbare bron van informatie, juist ook voor startende professionals. Verplicht op de boekenlijst!

Roos van Vugt

Founder en social media strateeg, @Merkwerker

Net als bij gaming moet je in marketing alert en scherp blijven. Daar helpt het Marketingfacts Jaarboek bij. In dit boek vind je de laatste marketingcases en -cijfers voor iedereen die in de online- en marketingwereld werkzaam is.


Waar wacht je op?

Bestel het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018 vandaag!

BESTEL NU

Dan bestel je het boek in onze eigen webshop. Vinden we leuk. Via bol.com en managementboek.nl is het boek ook verkrijgbaar.

Het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018 is ook beschikbaar als ebook in de iBookstore en de Google Play Store.

Available on iBookstore Available on Google Play

Liever het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 bestellen? Dat kan uiteraard ook. Die uitgave vind je hier.


Hoger onderwijs

Meer over het Marketingfacts Jaarboek in het onderwijs

Grafieken
Cases
Actuele cijfers