Arne Hulstein

Eigenaar Digital Dreamers

  • 0 posts
  • 12 reacties

“Als het internet de toekomst is, wat doen we er dan nu mee?”

Het internet brengt mensen in beweging. Het internet zorgt voor discussie. Maar het internet zorgt ook voor twijfel en voor besluitloosheid. Het internet is immers de toekomst. Maar hoe passen we het dan in de werkelijkheid van alledag? Welke impact kan de techniek hebben op de manier waarop wij leven? Of werken.

Digital Dreamers staat midden in de techniek van vandaag en kijkt uit naar de mogelijkheden van morgen. Morgen, wanneer het internet niet meer apart benoemd gaat worden. Morgen, wanneer u geen onderscheid meer maakt hoe een vraag u bereikte. En morgen, de dag waarop u de zaken kunt doen zoals u dat altijd al wilde.

Digital Dreamers gaat over de toekomst, maar ook over het heden. Want wat kunt u vandaag al doen met de techniek? En waarom zou u dat willen? Wat is daar uw voordeel van? Want hoewel er nog veel gaat veranderen, hoeft u daar niet op te wachten. Vandaag is de dag, vandaag is de droom. Morgen is de uitdaging.

Digital Dreamers wordt geleid door Arne Hulstein. Daarnaast vormt Digital Dreamers teams met andere organisaties op basis van de gestelde vraag. Teams waarin het onderzoeken van uw mogelijkheden centraal staat. Een onderzoek dat niet altijd heel orthodox hoeft te verlopen. Want dromen is een kunst. Maar een kunst die je ook kunt leren.

Arne Hulstein werkt al jaren op het scheidvlak tussen mensen, techniek en marketing. Mensen zitten in zijn bloed. Hij houdt van gesprekken en houdt ervan om het verhaal achter de persoon te ervaren. Of te vertellen. De techniek deed al vroeg zijn intrede met allerlei vormen van computers. Het duurde dan ook niet lang of de verbinding tussen computers en mensen was gelegd. De marketing kwam een stap later, maar zeker niet achteraan. De stap van mensen naar verlangens en wensen is immers snel gemaakt.

Digital Dreamers wil zich richten op activiteiten die mensen, techniek en marketing verbinden. Want daar ligt de kracht. Het vaststellen hoe de techniek u beter kan helpen om de vragen te beantwoorden die u voor u krijgt. Want het beste antwoord gaat vaak net dat stapje verder.

Digital Dreamers kan verschillende dingen voor u betekenen. Het belangrijkste daarin is dat u wordt geïnspireerd. Geïnspireerd om te dromen. Om na te denken wat uw mogelijkheden zijn. Digital Dreamers kan dat doen door:

- Samen op onderzoek te gaan
- Samen na te denken
- Het verhaal te vertellen
- Samen de koers uit te zetten
- Samen te bouwen aan de toekomst

Het sleutelwoord voor Digital Dreamers is ‘samen’. Want het is uw toekomst. En Digital Dreamers wil die met u realiseren. Van het eerste gevoel, tot de laatste punt.