Rob Boeyink

CEO/Owner Digitalspot.nl

Rob Boeyink
  • 0 posts
  • 29 reacties

Jouw plek voor digitale transformatie - Wij inspireren jou met nieuwe mogelijkheden en matchen jou met de juiste experts.

DigitalSpot is een platform dat het MKB helpt hun weg te vinden in hun digitale transformatie. Dat doen we door te inspireren met nieuwe mogelijkheden en door het maken van de juiste match.

DigitalSpot bestaat uit een netwerk van experts en gespecialiseerde bureaus die gezamenlijk voor meer succes en innovatie van organisaties zorgen door te beschikken over het beste netwerk, expertises en de juiste match.

Onze missie is om het Nederlandse bedrijfsleven (MKB) door de digitale transformatie heen te loodsen en we willen helderheid creëren in een complex en snel veranderend digitaal speelveld.

Kortom, we helpen jou met een scherpere vraag en matchen jou met de partij die bij jou past.

Rob Boeyink is een zeer energieke serial entrepreneur met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van internet, data-gedreven marketing, Bigdata, Machine learning, innovatie, technologie, OMNI-channel, digitale media, marketing, sales en het opbouwen van succesvolle nieuwe technologiebedrijven zoals Smile software, AskNow Solutions, HumanSwitch, IQNOMY en Digitalspot

Als organisatie, zowel B2C als B2B, is het tegenwoordig onmogelijk om nog precies te weten met wie je dagelijks in contact staat. Interacties met jouw (potentiële) klanten verspreiden zich over steeds meer digitale kanalen en dat maakt persoonlijk zaken doen erg lastig.
Ik kan je samen met onze partners helpen deze digitale transformatie succesvol te doorlopen door te investeren in de volgende drie domeinen: Mensen en processen, technologie en experience.