Huub Koch

Oprichter Zichtbare Zaken

Huub Koch
  • 0 posts
  • 18 reacties

Huub Koch (1956) werd opgeleid tot grafisch ontwerper op de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam en de Hochschule für Gestaltung in Offenbach Am Main. Ook heeft hij vele trainingen gevolgd op het gebied van electronische vormgeving, nieuwe media en copywriting. Daarnaast deed hij een opleiding user interface- en interaction design.

Na zijn studie heeft hij bij een breed scala aan ontwerpbureaus, reclamebureaus en internetbedrijven gewerkt. Huub Koch was onder meer werkzaam bij Netaspect als senior webdesigner, bij Keja Donia BBDO als interactive designer, bij HBB Advertising als senior graphic designer en bij IDfix bNO als graphic designer en consultant.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Huub Koch de markt van visuele marketing en communicatie van onder tot boven leren kennen. Zowel op print- als nieuwe media gebied. Daarbij heeft hij gewerkt voor alle mogelijke opdrachtgevers in de zakelijke markt, voor de overheid, voor de culturele sector en voor particulieren.

Sinds 2005 werkt Huub Koch binnen zijn bedrijf Zichtbare Zaken als zelfstandig communicatie-expert voor een zeer divers klantenbestand van Zelfstandigen, Ondernemers en Professionals.