Romanum Squadron B.V.

Netwerk van partners, investeerders en ondernemers

  • 0 posts
  • 1 reacties

Romanum Squadron is een (besloten) investeringsfonds. Het is gespecialiseerd in verschillende soorten beleggingen, bijvoorbeeld in vastgoedbeleggingen en beleggingen in technologie-aandelen op de NASDAQ. Het bedrijf is in 2017 ontstaan uit een groep zelfstandige investeerders en ondernemers uit informele netwerken. Tegenwoordig beschikt Romanum Squadron over meerdere kantoren in Leiden, Rotterdam en Amsterdam.

Naast het feit dat Romanum Squadron B.V. investeringsmogelijkheden biedt, fungeert het investeringsfonds ook als een ontmoetingsplatform. Het brengt particuliere investeerders, ondernemers en partners met elkaar in contact. Het bedrijf beschikt hiervoor over een goed netwerk dat continu groeit.

Romanum Squadron investeert met name binnen de voor hen bekende gemeenschap en in private bedrijven. Het investeringsfonds helpt startups uit het eigen netwerk om te groeien. Romanum Squadron biedt hiertoe zowel financiële steun als kennis over het ondernemerschap. Op deze manier probeert het bedrijf een betrouwbare win-winsituatie te creëren voor partners en investeerders.

Romanum Squadron beschikt over een groeiend netwerk van partners, investeerders en ondernemers. Binnen dat netwerk is het onder andere mogelijk voor ondernemers om financiering binnen te halen om te groeien. Door deze middelen en expertise in te zetten maakt Romanum Squadron B.V. investeren en netwerken mogelijk voor een brede groep mensen.

Sinds 2018 biedt het investeringsfonds Romanum Squadron ook cursussen aan over beleggen. Het is de visie van het bedrijf om op een ambitieuze en transparante manier iedereen te laten beleggen. De klant krijgt inzage in de beleggingen die er worden gedaan. Romanum Squadron B.V. staat met het sterke eigen netwerk bovendien voor eenheid.