Ronald Rohn

Directeur-eigenaar Ronald Rohn Surfshop Arnhem

Ronald Rohn
  • 0 posts
  • 3 reacties

Ronald Rohn, geboren in Breda, is watersportfanaat en adviseur bij Rijkswaterstaat. Naast zijn werkzaamheden bij Rijkswaterstaat houdt Rohn zich bezig met zijn onderneming, welke te maken heeft met zijn hobby. Hij repareert en verkoopt watersportbenodigdheden om zo, de over het algemeen dure watersporten, een stukje toegankelijker te maken.

Voordat Ronald Rohn met het repareren van oude of kapotte watersportbenodigdheden vanuit Zoetermeer begon, woonde en werkte hij als psycholoog in Spanje. Hiervoor studeerde hij Psychologie in Rotterdam, om vervolgens naar het zuiden te vertrekken. Hij woont en werkt sinds 2020 in het centrum van Arnhem.

Vanuit zijn woonplaats Arnhem koopt Rohn oude watersportmaterialen. Deze repareert hij in zijn vrije tijd om ze tegen een aantrekkelijke prijs door te verkopen. Dit doet hij naast zijn werk bij Rijkswaterstaat.

Ronald Rohn richt zich op de beginnende watersporter, die met degelijk en betaalbaar materiaal de watersport wilt ontdekken. Zelf ontdekte hij het windsurfen op jonge leeftijd, dit deed hij bijvoorbeeld bij de Biesbos. Later leerde hij het ook op open water, wat hij nu nog regelmatig doet bij Scheveningen.

In het dagelijks leven is Ronald Rohn als psycholoog werkzaam voor Rijkswaterstaat, hiervoor heeft hij in Spanje gewerkt als arbeidspsycholoog. Rohn is dan ook goed met talen, zo spreekt hij vloeiend Spaans, Nederlands en Engels.