Barry van Suijdam

Projectontwikkelaar RenDeco Vastgoed

Barry van Suijdam
  • 0 posts
  • 0 reacties

De Noord-Hollandse vastgoedondernemer Barry van Suijdam (Amsterdam, 1973) heeft zich gedurende zijn carrière met diverse facetten van vastgoed beziggehouden, van het aannemerschap tot investeren en ontwikkelen. Na het afronden van verschillende praktische opleidingen en een studie Bouwkunde aan de Hogeschool Haarlem begon hij op zijn 25e zijn eigen vastgoedonderneming ‘Aannemersbedrijf en Bouwprojecten Van Suijdam’, waarmee hij zich met name richtte op verbouwingen.

Vanaf 2005 ging Barry van Suijdam zich ook bezighouden met investeren. Een jaar later zette hij met twee compagnons ‘Dominus Amstelodami’ op, dat panden aankocht en na splitsing en verbouwing weer met winst doorverkocht. Hoewel Van Suijdam geen aandeelhouder was, nam hij wel alle verbouwingen voor deze onderneming voor zijn rekening. Door de economische crisis leverde deze werkwijze echter niet genoeg geld meer op, zodat er een einde aan kwam.

Momenteel richt Barry van Suijdam zich voornamelijk op transformatieprojecten met zijn RenDeco Vastgoed, een onderneming die hij in 2007 overnam. Projecten worden veelal door Van Suijdam zelf aangedragen bij investeerders, voor wie hij de verbouwingen en renovaties vervolgens uitvoert.