Tom Reijnen - Kruger

Associé Kruger

Tom Reijnen - Kruger
  • 0 posts
  • 0 reacties

Aanpakken, dat is het motto van Tom Reijnen van Kruger, het Rotterdamse adviesbureau. Reijnen is een van de EACTP-gecertificeerde turnaround-professionals van Kruger. Nadat hij in zijn studententijd in de horeca was gehard en hij tijdens zijn diensttijd als officier op de Landmachtstaf in Den Haag het belang van daadkracht inzag, ging Reijnen aan de slag bij wat toen nog de AMRO Bank heette.

Zijn vasthoudendheid kenmerkt Tom Reijnen bij Kruger en in zijn carrière in de bancaire sector en het vastgoed. Op de momenten dat het nodig is pakt hij de regisseursrol en schakelt hij snel, zonder daarbij de samenwerking met zijn medewerkers uit het oog te verliezen. “Een herstructurering bij vastgoed kent een specifieke dynamiek; een goede invulling van die regisseursrol weegt daarin zwaar”, zegt Reijnen er zelf over.

Tom Reijnen voelde zich bij Kruger vanaf 2012 dan ook snel thuis. Dit kantoor, gespecialiseerd in herstructureringen van met name noodlijdende bedrijven, kon vertrouwen op de expertise die Reijnen in crisistijd bij enkele banken had opgedaan. Reijnen focust dan ook altijd op “het verbeteren van de randvoorwaarden en creëren van een gedeelde visie bij onze klant en haar financiers over het betrokken vastgoed”. Dat is “noodzakelijk om tot een oplossing te komen”, maar ook altijd “onze uitdaging”, erkent hij.