Bas Wouters, CMCT

Cialdini Method Certified Trainer onlineinfluence.com

Bas Wouters, CMCT
  • 7 posts
  • 4 reacties

Al jarenlang verslindt Bas Wouters de onderzoeken op het gebied van de overtuigingswetenschap. Na een uitgebreid trainingsprogramma, persoonlijk geleid door de gedragspsycholoog dr. Robert Cialdini, verdiende Bas de prestigieuze titel CMCT, oftewel: Cialdini Method Certified Trainer. Bas is momenteel de exclusieve CMCT voor Nederland. Daarnaast is hij door dr. Cialdini gekozen als één van de vijf Pre-suasion Trainers ter wereld.

Op 24-jarige leeftijd runde Bas al een trainingsbureau in de financiële wereld. In diezelfde tijd richtte hij Keukenplaats op, dat uitgroeide tot een van de grootste online leadgenerators in de keukenbranche, en dat hij intussen succesvol heeft verkocht.

Bas is oprichter van het Online Influence Institute. Als enige ter wereld is hij gecertificeerd door zowel Robert Cialdini als BJ Fogg. Met Joris Groen schreef hij de bestseller ‘Online invloed’, uitgeroepen tot Marketing Studieboek van het Jaar en vertaald in het Engels en Russisch (binnenkort ook in het Chinees, Thais en Japans). Wouters paste zijn kennis toe bij honderden organisaties: van MKB tot en met Fortune 500-bedrijven.Lees meer

De blogs van Bas zijn geschreven in samenwerking met dr. Robert Cialdini en dr. Gregory Neidert, en Bas heeft dan ook regelmatig contact met ze. Bekijk hier wat Robert Cialdini te zeggen heeft over Bas Wouters en de officiële Cialdini Masterclass.