Paula de Boer

Eigenaar Pride & Proud PR en Communicatie

Paula de Boer
  • 0 posts
  • 1 reacties

Wanneer mijn opdrachtgevers ‘zicht- en vindbaar’ zijn op internet is mijn missie geslaagd.

Mijn naam is Paula de Boer en mijn persoonlijke motto is

“Leven is het meervoud van Lef”

Met mijn bedrijf – Pride & Proud PR en Communicatie – combineer ik mijn motto en mijn missie.

Ik schrijf SEO webteksten, maak printable en online (zoekmachine-optimale) mediapublicaties en geef advies aan bedrijven hoe zij zich beter online kunnen profileren.
Om dit doel, online branding, te bereiken word ik ondersteund door een App-ontwikkelaar en een Google gecertificeerde fotograaf. Daarnaast geef ik Social Media Trainingen en beheer ik voor opdrachtgevers, uit zeer diverse vakgebieden, het Social Media Management, middels social media support.

Mijn opdrachten zijn zeer divers, maar allen gebaseerd op Public Relations, communicatie, social media ondersteuning, social media training, content management, tekstschrijven en zoekmachinevriendelijke copywriting.

Taal is ‘ècht mijn ding’!

Op een speelse wijze maak ik gebruik van tekst en taal voor on- en offline mediakanalen. Social Selling is tegenwoordig niet meer te omzeilen.

Met mijn oogmerk wil ik mijn missie uitdragen: Fantasie is het oog van de ziel, maar ondanks een levendige fantasie, houd ik oog voor de werkelijkheid!
Mijn Public Relations en Communicatie-uitingen zorgen ervoor dat mijn opdrachtgevers off- én online gezien worden. Ik bewaak de online branding en daarmee de reputatie op internet voor mijn opdrachtgever.


De wereldbol in de iris van het oog staat voor mijn passie, het verbinden van mensen op professionele basis, maar ook op het persoonlijke vlak.
Bovendien, door de komst van internet is de rest van de wereld net zo bereikbaar als je eigen achtertuin!

Mocht jij het verschil tussen Advertising en PR niet weten?

Deze quote geeft mijn vak haarfijn weer:

Advertising is saying you’re good. PR is getting someone else to say you’re the best..