Marjolein Bongers

Social Media Strateeg | Eigenaar House of Social Media | Spreker | Trainer House of Social Media

Marjolein Bongers
  • 8 posts
  • 2 reacties

Marjolein Bongers is oprichter van House of Social Media (http://www.houseofsocialmedia.nl)  (sinds 2011) en van de Online LinkedIn Academy (http://www.onlinelinkedinacademy.nl) en is een veelgevraagde en zeer bevlogen LinkedIn- en Instagram trainer. Ze helpt bedrijven & professionals om meer resultaat te halen uit hun social mediakanalen via social mediastrategieën, trainingen en lezingen.  Marjolein is tevens beïnvloedingspsycholoog en geeft lezingen en trainingen op welke manier je beïnvloedingspsychologie kunt inzetten via LinkedIn om je klanten te verleiden om sneller “ja” te zeggen tegen jouw aanbod.

Marjolein is officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en heeft de afgelopen acht jaar gewerkt voor zowel MKB bedrijven als voor RTL Z, Schwarzkopf Professional, Porsche, MARS Nederland, Schiphol Group, The Walt Disney Company, Raad van State en Radboud University. Daarnaast is Marjolein gastdocente voor diverse Hogescholen en Universiteiten en is ze als key-note spreker exclusief te boeken bij Quality Bookings.

Specialties: LinkedIn, Employer Branding, Social Selling, Instagram Marketing, Online Personal Branding, Beïnvloedingspsychologie