Jan de Wit

Webdesigner | Nima A Online Marketeer Exalo Media | Webdesign Leeuwarden

Jan de Wit
  • 0 posts
  • 1 reacties

Als webdesign specialist in Leeuwarden maakt Exalo Media websites voor startende ondernemers, retail, mkb en ZZP. De websites worden ontworpen met het programma WordPress en dit biedt vele voordelen. Wordpress is een schaalbaar, snel en stabiele omgeving om een een website in te laten maken. Door de vele uitbreidingen is bijna alles te realiseren.

Exalo Media staat voor resultaatgerichte websites. We vinden het belangrijk dat al onze websites honderd procent veilig zijn, goed vindbaar zijn en resultaat opleveren. Dat kan alleen als ze technisch perfect worden gebouwd. Daar staan we dan ook voor.

Ja, ik wil een website laten maken

Andere projecten van Exalo Media

Cursus Marketing Automation

In onze cursussen marketing automation leert u op een praktijkgerichte manier lead generation toepassen, de best converterende e-mails maken en leads te managen.

Met onze cursus ‘Mautic’, gratis marketing automation software, komt u beslagen ten ijs. U wordt bij de hand genomen en door het proces van Mautic geleid. Aan het eind van de cursus kunt u zelfstandig Mautic installeren, instellen, een campagne maken en lead nurturing en lead management toepassen:
https://www.cursusmarketingautomation.nl

Bedrijvengids Amsterdam

Lokale bedrijvengidsen - in het Engels Local Business Directory Websites - zijn gespecialiseerde websites die bedrijven rangschikken op branche and locatie. Bekende voorbeelden zijn Yelp, Google Local en TripAdviser. Consumenten die op zoek zijn naar een bedrijf om te eten of slapen, een advocaat of notaris zoeken of op zoek zijn naar uw bedrijf, komen sneller bij een lokale bedrijvengids uit. Dit heeft er onder andere mee te maken dat reviews door plaatsgenoten als betrouwbaar worden ervaren.

Misschien nog belangrijker voor uw bedrijf is het feit dat Google erg veel waarde hecht aan lokale bedrijvengidsen. Zoekmachine optimalisatie (SEO), de zoektocht naar de bovenste plek in de resultaten voor uw zoektermen, is een constant veranderende wereld: http://www.bedrijvengids.amsterdam

Bedrijvengids Friesland

Dankzij de niet te stoppen opkomst van mobiel internet op mobiele telefoon en tablet zijn we altijd en overal online. Zijn we in Amsterdam, dan weet Google onze lokatie en krijgen we relevantie resultaten als we een zoekopdracht naar een restaurant uitvoeren. Zelfs als we alleen ‘restaurant’ zouden invoeren plakt hij er zelf Amsterdam bij. Met andere woorden: Google biedt relevante resultaten, waar we ons ook bevinden.

Met name zoekwoorden waar de geolocatie in voorkomen zijn van hoge invloed op uw online vindbaarheid. Krijgt u weinig respons op uw website? Wellicht is deze niet geoptimaliseerd voor uw werkbare regio. Neem contact met ons op voor een offerte op maat om beter te worden gevonden, of voor een nieuwe website:
http://www.bedrijvengids.frl