Rob de Groot (Raaker)

Ondernemer Raaker

Rob de Groot (Raaker)
  • 0 posts
  • 1 reacties

Vanuit het geloof dat de beste marketing niet voelt als marketing en dat bedrijven om die reden, niet alleen in marketing, meer moeten focussen op bestaande klanten dan nieuwe klanten ben ik gestart met Raaker.

Nadat ik een kleine 12 jaar mede-eigenaar ben geweest van een middelgroot digitaal marketingbureau heb ik in de zomer van 2018 het besluit genomen om mijn belang te verkopen en een nieuw bedrijf te starten.

Bij Raaker geloven we dat jij zelf kunt bepalen wanneer en hoe jouw klanten over jou praten. En dat elk contact daarom raker dan raak moet zijn.

Wij onderzoeken, meten, weten, activeren, inspireren, borgen, presenteren en delen. Alles moet raak zijn. Elk moment. Elk contact. En liefst: raker dan raak. Vandaar Raaker. Met meer dan tien jaar ervaring in de marketing. En met één specialisme: mond-tot-mond-marketing.


Mijn passie voor marketing, strategie en data combineer ik met relevante creativiteit. Ik ben ondernemend ingesteld, denk snel, ben breed geïnteresseerd en geef veel energie.

Persoonlijke specialismen:
- marketingstrategie
- data driven marketing

Nevenfuncties
- Lid Avans Business Innovation Advisory Board
- Gastspreker Avans Hogescholen