Edo Lucas

Typograaf Drukkerij Lucas

Edo Lucas
  • 0 posts
  • 4 reacties

He allemaal! Mijn naam is Edo Lucas, werkzaam bij de drukkerij van mijn vader; Drukkerij Lucas. Digitalisering is erg belangrijk binnen onze branche en de meeste klanten komen inmiddels binnen via onze website waar kant en klaar drukwerk besteld kan worden.
We zijn begonnen in de regio rondom Tilburg maar zijn inmiddels al een stuk groter geworden.

Zelf heb ik grafische vormgeving gestudeerd. Ik had van jongs af aan al affiniteit met vormgeving en creativiteit, en ik ben dan ook erg blij met de studie die ik gedaan heb.

Op onze drukkerij wordt ook twee keer per maand een hele leuke workshop typografie gegeven. We doen dit voor mensen met en zonder ervaring! Tijdens deze cursus leer je allereerst wat er precies wordt verstaan onder de term typografie, en vervolgens leer je hoe het werk van een typograaf er ongeveer uitziet. Dan krijgt iedere deelnemer een eigen projectje en mag iedereen de rest van de workshop zich hiermee bezig houden. Aan het einde bespreken we alle opdrachten en krijgt iedereen voldoende persoonlijke feedback. En als extraatje kan iedereen een kijkje nemen in onze drukkerij. Wie weet tot snel dus!

Groeten, Edo Lucas