Jasper van Bochove

Smaakmaker in groei Caramel Business

Jasper van Bochove
  • 10 posts
  • 10 reacties

Ik geloof in de kracht van enthousiasme, samenwerking en commerciële innovatie, waarbij de klantbeleving altijd centraal staat.

Graag help ik je innovatieve organisatie door het verhogen van customer engagement. Met 20 jaar ervaring vooral in de B2B markt versnel ik de groei van je bedrijf door je medewerkers, ideale doelgroep en klanten (superpromoters) centraal te stellen.

Vanuit Caramel, smaakmakers in business richt ik me op innovatieve B2B bedrijven in oa ICT, telecom, industrie, engineering en research. Caramel levert hen de recepten om te groeien, met klantbeleving en employee & customer engagement als basisingrediënten.

Met een netwerk van ervaren professionals helpen we onze opdrachtgevers om beter te luisteren naar hun klanten en hun verwachtingen te overtreffen op de momenten van de waarheid. We zorgen dat de authentieke en aansprekende verhalen van klanten worden gedeeld met medewerkers en andere klanten.

Dat heeft direct impact op de klantbeleving en zorgt ervoor dat klanten superpromoters worden, terugkomen en nieuwe klanten aanbrengen via aanbeveling. Dat is ons recept voor meetbare groei in omzet en rendement.