Jacco-van-den-Berg

Creatief strateeg Bureau Berg

Jacco-van-den-Berg
  • 0 posts
  • 4 reacties

Mei 1996: Ik had het idee dat het internet de wijze waarop we met elkaar leven en werken, drastisch zou wijzigen. En die verandering, dáár wilde ik bij zijn. Zo dicht mogelijk. Dus begon ik destijds samen met twee partners mijn eerste internetbureau in Amsterdam.
Nu, twintig jaar later, is er enorm veel veranderd. Alles is digitaal geworden of op z’n minst digitaal verrijkt.
Markten zijn een stuk transparanter en je concurrent is maar één klik van je vandaan. Oude, geldgerelateerde statussymbolen zijn vervangen door nieuwe, zoals ervaringen, authenticiteit en duurzame leefstijlen.

De interesse in al die veranderingen en trends in het consumentengedrag, in combinatie met mijn ervaring met digitale kanalen, resulteerde ruim tien jaar geleden in de oprichting van een nieuw internetbureau: Bureau Berg.

Bureau Berg is een creatief internetbureau in Amsterdam dat je graag helpt de harten van jouw doelgroep te veroveren. Bureau Berg helpt marketeers en disruptieve ondernemers vanuit de kerngedachte: ‘People Love Better Brands’.

Dat alles resulteert in websites, webapplicaties en video animaties, waarmee jouw merk je doelgroep het oprechte gevoel geeft dat je hen begrijpt.