Vacature: stagiair redactie Marketingfacts.nl

Vacature: stagiair redactie Marketingfacts.nl

Je leest regelmatig blogposts op Marketingfacts en je vraagt je wel eens af hoe we toch aan al die goeie blogposts komen. En eigenlijk zou je daar misschien zelfs wel je steentje aan willen bijdragen, zelfs als je daarbij een paar maanden tegen bovenstaande gezichten aan moet kijken. OK, hou je vast: dat kan!

Jij bent

Jij bent een derdejaars student journalistiek of communicatie met verstand van online marketing óf een student marketing met schrijftalent, op HBO-/WO-niveau. En op zoek naar een stage. Zo een waarbij je in het diepe wordt gegooid. En natuurlijk zijn er zwemvesten en leraren aan de kant voor het geval dát, maar eigenlijk heb je die helemaal niet nodig. Want jij voelt je bij al schrijvend over het online medialandschap als een vis in het water.

Herken je jezelf? Mooi, dan hebben wij een mooie stageplek voor je!

De stage

Tijdens de stage zul je volledig en volwaardig meedraaien op de redactie van Marketingfacts. Je zult binnenkomende blogposts redigeren en eigen artikelen schrijven, waarbij we vertrouwen op jouw creativiteit, energie en eigen mening. Daarnaast onderhoud je contacten met onze bloggers.

De stage duurt 5 à 6 maanden en vindt plaats in het centrum van Arnhem (4 minuten loopafstand van station Arnhem Centraal).

Reageren

Interesse? Mooi, dan horen we graag van je. Stuur een korte motivatie en je CV (of een link naar je uitgebreide/bijgewerkte LinkedIn-profiel) naar ons toe. Het is een hele dikke vette pré als je al aantoonbare online aanwezigheid hebt in de vorm van blogposts, e.d. Vergeet die dus vooral niet te vermelden!

Stuur je reacties naar Bram Koster, community manager Marketingfacts, via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Voor vragen kun je ook met Bram mailen of bellen via 06 - 20 352 392.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.