Rabobank komt met nieuwe website

Rabobank komt met nieuwe website

Rabobank komt met nieuwe website

Na de Postbank komt nu ook de Rabobank met een nieuwe site. Gebruiksvriendelijker (minder kliks om bij een product te komen) en een moderne(re) uitstraling volgens eigen zeggen.

De preview is helaas niet in IE7 en Firefox te bekijken, wel met IE6. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Emerce meldt dat de nieuwe site van de Rabobank inmiddels is gelanceerd (bij mij nog niet!?). De focus van de bank komt voortaan op directe verkoop van financiële producten te liggen. Het gebruik van internet beperkt zich nu nog vooral tot transacties, maar klanten zullen de komende jaren steeds meer financiële producten en diensten via internet willen afnemen, zegt Marc Cootjans, commercieel directeur bij de Rabobank.

  geplaatst op
 • De site is redelijk goed opgebouwd met moderne webtechnieken. Semantisch gezien is de site hierdoor 10x beter dan de oude site. Meer discussie over de technische kant van de site kan je hier vinden: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1110478

  geplaatst op
 • de modernere uistraling doet het bij niet

  geplaatst op
 • Site ziet er prima uit! Link naar de preview werkt niet meer marco.

  geplaatst op
 • Peter, ik heb de previewlink verwijderd. Heb begrepen dat de nieuwe site dinsdagnacht live is gegaan. Ik krijg alleen op mijn laptop (proxy? IE7?) nog niet de nieuwe site te zien. Zal vanavond mijn oude pc maar weer eens opstarten waarmee ik gisteren de preview heb bekeken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.