Online Tuesday The Floor is Yours: dit is de jury!

Online Tuesday The Floor is Yours: dit is de jury!
, Evolve
@bramkoster

We kondigden het al aan: op 9 december a.s. is Online Tuesday’s jaarlijkse ‘The Floor is Yours’ er weer. En net als voorgaande jaren zullen ook dit jaar weer mensen 5 minuten de tijd krijgen om de zaal te overtuigen van hun nieuwe bedrijf, product, dienst of idee. En de zaal wijst een winnaar aan. Maar… Anders dan voorheen is er dit jaar ook een Dragon’s Den, een jury die aandachtig meeluistert en kritische vragen stelt. En die ‘draken’ zijn niet bepaald de minsten!

Pitchen bij The Floor is Yours is lastig: in 5 minuten de essentie van je plan uitleggen aan een zaal van bijna 200 mensen kan de zenuwen best een beetje kietelen. Want naast een strak verhaal moet je ook nog hun sympathie zien te winnen. Heb je wel de X-factor?

Jury

En dit jaar wordt het dus nóg wat trickier. Want niet alleen de zaal wijst een winnaar aan, maar ook een jury bestaand uit 3 gepokte en gemazelde ondernemers en investeerders. Dus maak je borst(en) maar nat, want dit zijn de mensen die je aan een kort kruisverhoor zullen onderwerpen als je zo dapper bent het podium te pakken.

Heleen Dura-van Oord

In 2001 richtte Heleen DQ&A Media Group op en sindsdien heeft zij dat bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Vanuit DQ&A stond zij mede aan de wieg van Online Tuesday. In de tussentijd richtte zij een investeringsmaatschappij op en startte zij de LOEY Awards voor de ‘leading online entrepreneur of the year’. Heleen is lid van de adviesraad van het IAB, bestuurslid van Bizworld en mentor bij Rockstart/Startupbootcamp. Helemaal verrassend is het dus niet dat zij in 2013 werd verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar.

Bert-Jan ten Kate

Bert-Jan werkte in het verleden o.a. aan het Admarkt-systeem van eBay/Marktplaats en was 'manager monetisation’. In 2011 begon hij Massarius om die monetarisering in te zetten voor (online) uitgevers door hen een trading desk te bieden die zo goed mogelijk faciliteert in programmatic trading.

Yme Bosma

Behoeft Yme nog introductie? Echt? Goed dan, maar kom dan eerst even onder je steen vandaan. Klaar? OK, hier is de management summary: Lost Boys, Media Republic (Eccky), Hyves, zeilen, een eigen boot op zonne-energie. En sinds vorig jaar is Yme program director smart energy bij Rockstart Accelerator. 

Ik zei het al: niet bepaald de minsten, nee. Maar wie weet zit jij over 10 jaar in onze jury als je pitch goed is. Ga je de uitdaging aan? Stuur dan vóór 26 november a.s. je pre-pitch in; alle voorwaarden vind je hierrrrr.

En eh… tot 9 december a.s.!

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLEDQ&A Media Group en PostNL.

De events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren NextailMeasureWorks en Massarius.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Is er ook een pitchtraining mogelijk voor inschrijvers? Leuk extra business modelletje? :)

    Dit soort evenementen mogen er van mij veel vaker zijn.
    De connectie faciliteren tussen investeerder, potentiële teamleden en gave nieuwe bedrijven.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.