Mensen opsporen populairste decembergebruik zoekmachines

Mensen opsporen populairste decembergebruik zoekmachines

Hoe de feestdagen in december ook het gebruik van zoekmachines be?nvloeden wordt duidelijk in het wekelijkse verslag van Wordtracker, dat van een aantal populaire zoekmachines bijhoudt welke zoektermen het meest gebruikt worden. ‘people search’ staat deze week bovenaan, met een derde plaats voor ‘travel’, een zesde voor ‘hotels’ en een zevende voor ‘weather’. Op de ‘lange-termijn’-zoeklijst (die resultaten over een periode van twee maanden weergeeft) staat zoekmachine Google onveranderlijk bovenaan, met de aantekening dat ‘people search’ hier is gestegen naar een derde plaats.

http://www.wordtracker.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • mijn naam is e.r.kok ik ben geadopteerd in 1977 en ben nu op zoek naar mijn biologiese moeder (maria belin loaiza patino) mocht iemand wat weten of horen graag. please contact me if you hear something about the person with that name.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.