MarketingTribune presenteert: Masterclass - ‘Production 2.0 for Marketeers’

MarketingTribune presenteert: Masterclass - ‘Production 2.0 for Marketeers’

MarketingTribune geeft marketeers op 19 februari een kijkje achter de schermen van productie. Tijdens de compacte, masterclass ‘Production 2.0 for Marketeers’ leert je van drie toppartijen wat er precies komt kijken bij het maken van een film, geluid-, muziek- en online producties. Dat is handig, in een tijd dat de uitvoering van marketingcommunicatie flink aan het veranderen is. Adverteerders halen creatie in huis, reclamebureaus doen zelf productie en productiehuizen werken rechtstreeks voor adverteerders. En omdat iedereen al met een iPhone kan filmen en monteren, moet het ook vooral steeds goedkoper.

Unieke masterclass speciaal (en alleen) voor adverteerders en marketeers

"Muziek is goud voor marketeers. Maar muziek is ook vaak lastig. Moeilijk in woorden te vatten", stelt Joep Beving, business development en strategy director bij MassiveMusic. Lees hier het interview met deze keynote speaker. Lees hier de voorbeschouwing 'Marketeer wil regie in eigen hand maar weet niet hoe' van spreker Jacques Vereecken, executive producer bij filmproduction company Caviar. En hier de voorbeschouwing van keynote speaker Wesley ter Haar, operator namens creatieve digital production agency MediaMonks. MarketingTribunes senior redacteur Peter van Woensel Kooy leidt de sprekers in.

Zeer vriendelijke geprijsd - adverteerders en marketeers mis dit niet!

Datum: 19 februari 2015
Locatie: Tolhuistuin, Amsterdam
Prijs: € 75,-.

Inschrijven klik hier.

Credits afbeelding: João Trindade, licentie: CC BY (Commercieel hergebruik, inclusief aanpassing)

Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.