Kom naar de 9e Data Donderdag op 8 oktober a.s.! #ADV

Kom naar de 9e Data Donderdag op 8 oktober a.s.! #ADV

De laatste tijd is Big Data weer veelvuldig in de media en steeds meer organisaties zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden rondom Big Data. Maar wat is het nu precies en wat kan je er nu eigenlijk mee en hoe moet je met Big Data aan de slag gaan? Vragen die bij veel organisaties leven en die worden beantwoord bij de 9e editie van Data Donderdag op 8 oktober a.s.

Programma

De 9e editie zal wederom plaatsvinden bij Rockstart, Herengracht 182 in Amsterdam, en voor deze editie hebben we vier sprekers die jullie meenemen in de wondere wereld van Big Data. Het programma ziet er dan ook als volgt uit:

  • Inloop: 18.30 – 19.00 uur – ook dit keer zorgen wij weer voor pizza’s.
  • Kick-off: Rob Dielemans – mede-organisator van Data Donderdag en Managing Director GoDataDriven.
  • Spreker 1: Maarten Toet – Associate bij Station 10. Maarten is een datagedreven marketeer die zich bij diverse uitgeverijen, startups en grote corporates bezig heeft gehouden met (Big) Data. Als programmamanager heeft hij diverse Big Data-projecten ontwikkeld. Tijdens zijn verhaal zal hij ingaan op de menselijke component van Big Data en wat nu key success-factoren zijn rondom dataprogramma’s.
  • Spreker 2:  Friso van Vollenhoven – CTO GoDataDriven. Data scientist wordt ook wel 'the hottest job of the 21st century' genoemd. Maar wat houdt het vak nou werkelijk in? En is het echt zo moeilijk als iedereen beweert? In deze presentatie maken we duidelijk wat het werk van een data scientist concreet inhoudt en wat het zo uitdagend maakt. Op basis van twee praktijkvoorbeelden nemen we een kijkje in de werkplaats van de data scientist. We ontleden data science-oplossingen laag voor laag en laten zien welke keuzes er gemaakt zijn. We leggen uit hoe de onderliggende algoritmes eigenlijk werken. En dat alles in begrijpelijke taal.
  • Spreker 3: Interactieve data science-track vanuit Anchormen. Spreker en invulling worden volgende week bekendgemaakt.
  • Spreker 4 (Startup Pitch): Vladimir Nedovic – Oprichter Flavourspace. Flavourspace levert state-of-the-art technologie welke consumenten in staat stelt een diepere relatie te krijgen met eten. Met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning maakt Flavourspace het mogelijk om nieuwe gerechten te creëren op basis van smaken.
  • Netwerkborrel: 20.30 uur – 22.00 uur.

Verdere informatie

De 9e editie wordt mede mogelijk gemaakt door GoDataDriven en Anchormen. Mediapartner van deze editie is Marketingfacts.

Het evenement zal in het Nederlands worden gehouden.

Data Donderdag is het event voor marketing, online, strategie, IT en innovatiemanagers. Aanmelden voor deze inspirerende avond is kosteloos. Geef je snel op, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Je kunt je tot twee dagen voor het evenement kosteloos afmelden.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.