Kantoor aan huis

Kantoor aan huis: Dimitry Vleugel (@Dim), Androidworld.nl

Kantoor aan huis: Dimitry Vleugel (@Dim), Androidworld.nl

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) ging eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie, nu was hij op bezoek bij Dimitry Vleugel thuis. Of Dim, zoals de meeste van ons hem kennen. Thuiswerken? De vier mensen achter Androidworld.nl, waarvan Dim mede-oprichter en is, weten niet beter. Ze werken allemaal vanuit hun eigen huis en houden contact via Google Hangout. Behalve dan als de wasmachine achter Dim staat te loeien of als er een eend op z'n schoot springt. Een eend, ja...

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Dim noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Mooi beeld van hoe het er bij jou thuis/kantoor aan toe gaat Dimitri. Heerlijk is dat zo werken.

  geplaatst op
 • Dank je @erno. Ik heb ondertussen wel een goede stoel gekocht :)

  geplaatst op
 • Leuk om te zien waar Androidworld vanuit wordt geopereerd en hoe jullie met elkaar in verbinding staan en alles weten te runnen, echt top!

  geplaatst op
 • Leuk inkijkje!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.