• E-mail
    wordt gesponsord door

Gmail-adres te koop via Marktplaats: 15 euro

Gmail-adres te koop via Marktplaats: 15 euro
,

Nederlanders staan bekend om hun handelsgeest. Ook ik ben een Nederlander en af en toe surf ik wat over Marktplaats heen. Eigenlijk was ik op zoek naar nog een exemplaar van de google radio die ik afgelopen week uit San Francisco heb ontvangen (Marc bedankt!). Helaas niet gevonden, maar ik kwam wel verschillende leuke / opvallende zaken tegen toen ik binnen marktplaats zocht op google.

Zo zijn er verschillende Nederlanders die via marktplaats uitnodigingen voor een Gmail acount proberen te verkopen. Sommigen vragen er niks voor, maar er zijn handelsgeesten bij die menen 15 euro ervoor te kunnen vragen. Het lijkt me sterk dat iemand dat er voor over heeft, maar je weet het maar nooit.

Naast Gmail kan je aan Google ook geld verdienen door Adwords te draaien voor het bedrijf dat je wilt verkopen:

De koop zal bestaan uit een complete rookcabine, tekening, aanmelding bij bestaande leveranciers, overdracht kennis, een al draaiende website, een al draaiende gesponserde koppeling bij Google en overdracht bestaande contacten.


Verder leerde ik via een advertentie dat je bij het kiezen van een bedrijfsnaam rekening moet houden met het aantal hits bij Google bij een zoekopdracht naar de toekomstige bedrijfsnaam.

Als laatste moest ik erg lachen om de volgende webshop advertentie waarin ze adverteren met: “Bekend van o.a. Google” :-)


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.