Free Record Shop begint internetmuziekwinkels in Nederland en Belgie

Free Record Shop begint internetmuziekwinkels in Nederland en Belgie

Free Record Shop begint vandaag met een eigen internetmuziekwinkel waar consumenten kunnen kiezen uit 250.000 nummers. Het is de bedoeling van Free Record Shop dat tegen het einde van dit jaar ongeveer 500.000 nummers online beschikbaar zijn. Free Record Shop wil zich vooral onderscheiden door Nederlandstalige muziek aan te bieden. De nummers op de site zullen tussen 0,89 en 1,19 euro kosten. Met de oprichting van deze winkel gaat de onderneming de strijd aan met iTunes, de populaire onlinewinkel van het Amerikaanse computerbedrijf Apple (bron: Volkskrant, p.9).

Opmerkelijk is dat gisteren en vandaag de websites van www.FreeRecordShop.nl niet bereikbaar waren. Iemand enig idee wat het probleem is? Bij de opening van de virtuele CD-winkel in 1998 kende Free Record Shop ook al de nodige problemen.

Verder verbaasde mij dit bericht enigsinds omdat Free Record Shop ook in 2000 al een poging heeft gedaan om een internetmuziekwinkel te starten (zie bijvoorbeeld emerce.nl).

Al met al een vreemd bericht; iemand meer informatie?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.