Blue Shots TV: Matthijs van den Broek (InSites)

Blue Shots TV: Matthijs van den Broek (InSites)

Natuurlijk, Marco Derksen is de man achter het ontstaan van Marketingfacts. Maar de laatste jaren was Matthijs het gezicht, de hoofdredacteur en communitymanager van dit marketingplatform. Hij vertrok naar InSites Consulting om te gaan werken als Conversation Manager (naar het boek van Steven van Belleghem).
Joris van Heukelom praat in zijn programma Curriculum Vitae met Matthijs over zijn tijd bij Marketingfacts, over de ruimte en het vertrouwen dat hij kreeg van Marco Derksen. Maar ook over het feit dat die grote ruimte niet altijd ideaal was. En hij praat over het waarom van zijn vertrek naar de onderzoekswereld. Over hoe hij marktonderzoek sexy wil maken….

Sexy, door een grote focus op de consument, ze een ervaring te bieden, research communities in te richten…en Matthijs praat vol vuur over de ‘kick van het ketchup moment’ en hoe het is om met Belgen te werken. Hij is enorm aan het leren en Matthijs ziet zich zomaar nog een hele tijd in de onderzoekswereld werken: ‘De weg is spannend en wordt alleen nog maar spannender naarmate de druk toeneemt’.
En daarna? Ach, misschien wel een offline camping zonder wifi, waar je ‘s ochtends alleen de vogels hoort fluiten.

Portret van een bright guy, ex Mr. Marketingfacts, Matthijs van den Broek [@mgvandenbroek]

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.