Stories.twitter.com het persoonlijke verhaal achter tweets

Stories.twitter.com het persoonlijke verhaal achter tweets
, ING Groep
@evr

Wie een tijdje op twitter zit, kent ze vast wel. Van die leuke cases, de verhalen achter de 140 karakters. Persoonlijke ervaringen met twitter, de menselijke kant achter de virtuele connecties. Met ingang van vandaag worden elke maand dit soort verhalen door Twitter gepubliceerd op Stories.Twitter.com.

En jij kunt meehelpen. Via een tweet naar @twitterstories of door gebruik van de hashtag #twitterstories met een link naar video of photo die je verhaal illustreert, loopt je verhaal kans te worden geselecteerd.

Ik moet je zeggen de eerste selectie bevat prachtige verhalen: Vissers die hun vangst met behulp van twitter verkopen nog voordat ze in de haven zijn of een zoon die de boekwinkel van zijn moeder redt door een blogpost en een tweet.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.