#InstagramWalk020: een beeldverslag

#InstagramWalk020: een beeldverslag

Mocht u afgelopen zondag een groep mensen met een iPhone voor hun neus hebben gespot in Amsterdam, dan was dat hoogstwaarschijnlijk de #InstragramWalk020. Een verzameling van Nederlandse grootgebruikers van het fotoplatform Instagram. Zij kwamen op zondag in alle vroegte bij elkaar om ervaringen te delen en om online contacten in levenden lijve te ontmoeten. En om gezamenlijk een zorgvuldig uitgestippelde stadswandeling te lopen, geregisseerd door @puur, @roosvanvugt en @slindenhof. De wandeling werd ingeleid door een aantal sprekers die Instagram (semi)professioneel gebruiken. Kortom: een zeer bijzonder event, met goede hoop op een vervolg. Bij deze een sfeerverslag. Geheel in beeld. Uiteraard.

Amsterdam liet zich van zijn mooiste kant zien, dus de aanwezigen klikten er vrolijk op los. Het totale resultaat (>700 foto’s) is hier te bewonderen. Ik heb een poging gedaan de veertig mooiste foto’s er uit te selecteren. Een hele opgave op zich. Niet mee eens? Laat het gerust weten in de comments!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • gelijk komt die ochtend weer terug. En onwijs gaaf dat andere steden (oa #050 #070 en #030) dit nu ook gaan doen!

  geplaatst op
 • Leuk om terug te zien. Tnx Joost!

  geplaatst op
 • He-le-maal de bom! :-) #kudos

  geplaatst op
 • Het is je gelukt om de 40 fraaiste beelden tot een geheel te maken! Klasse.

  geplaatst op
 • Dat is dan weer een voordeel van het feit dat je een week lang geen blogs hebt gelezen: deze leuke post tegenkomen op zondagavond. Wat een fraaie foto's allemaal! Was een topdag!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.