• Mobile
  wordt gesponsord door

InfographicMonday: De iPhone 5, wie gaat ‘m kopen en hoe ziet hij eruit?

InfographicMonday: De iPhone 5, wie gaat ‘m kopen en hoe ziet hij eruit?

Op 4 oktober is het zover en zal de iPhone 5 worden gelanceerd. Net als elk jaar is Apple’s smartphone weer onderwerp van een boel geruchten. Zo zou er tevens een afgeslankte versie gelanceerd worden, en de naam: iPhone 5? 4S? Het enige was nog mist is dat de telefoon gespot wordt in een bar. Daarom deze InfographicMonday twee infographics over de iPhone 5, om alvast even warm te draaien. Wie gaat ‘m kopen? Verder gevisualiseerde feiten over de app store wars en e-mailmarketing.

iPhone 5: And who’s most likely to upgrade

iPhone 5: The rumours and the roadmap

App Store Wars: A Smartphone Application Infographic

Have our email viewing habits changed?

What do teens think of email?


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • @Danny: iPhone 5 was ook al gespot in een bar hoor. Lijkt vast onderdeel van de marketingaanpak: http://news.cnet.com/8301-13579_3-20099899-37/apple-loses-another-unreleased-iphone-exclusive/?tag=topStories

  geplaatst op
 • Hi,
  Weet iemand wanneer ik hem in NL kan kopen?
  Dank.

  geplaatst op
 • Ik heb van de T-Mobile telesales afdeling vernomen dat Nederland NIET bij de 1e uitrol (1st tier) zit en dat er een zwaar tekort aan iPhones zal zijn. Jammer, want T-Mobile Duitsland krijgt hem wel (ik geef toe het is een veel grotere markt).

  Wanneer komt de 2e uitrol dan? Volgens de verkoper die teveel liet vallen: maart/april 2012 voor Nederland en reken maar op leveringsproblemen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.